Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: McDonald`s pommes-frites kan kurere skallethet!

artikkelen fortsetter under annonsen

Spiser du nok pommes frites?

En relativt troverdig kilde sprakk idag nyheten om at den ellers så usunne pomme frites kan kurere menn som er i ferd med å miste håret! Det er nettsiden Unilad som presenterer saken

Testet på mus
Studien som er gjennomført av doktorer og andre seriøse folk har testet et stoff det finnes mye av i McDonald sin pomme frites og klart å gro hår på mus. Dette er en veldig klar indikasjon at stoffet også vil bidra til å få hår til å vokse på menn uten eller med lite hår. I vår bildeserie «En rekke menn som nekter å innrømme at de er skallet» finnes det gode eksempler på hvorfor en del menn bør ta seg turen til McDonalds og fråtse i pommes-frites.

artikkelen fortsetter under annonsen
hårtransplantasjon-eavisa13

På vei til McDonalds: Tor Mannerud Damsedal har inkludert pommes-frites fra McDonalds i kostholdet sitt og er i ferd med å få tilbake håret sitt. «Det går fort» sier han, «bare en uke eller to nå så er jeg en mann med masse hår igjen»

Tull eller fakta?
Saken presenteres som renspikket fakta og må derfor ikke forveksles med alle studiene som gjennomføres her hjemme av Statens senter for mellommenneskelige relasjoner. Med andre ord, er du, eller noen du kjenner skallet? Da bør du hive innpå med McDonaldsmat slik at du får tilbake et fyldig og fantastisk hår.

Les orginalsaken her

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse