Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Nå blir det lovlig å røyke hasj for alle som har glutenallergi!

artikkelen fortsetter under annonsen

Tåler du gluten?

Regjeringen har i natt norsk tid besluttet at alle nordmenn som sliter med eller tror de har glutenallergi nå kan kjøpe og røyke hasj uten å bli straffeforfulgt. Samtidig vil de øke strafferammen for nordmenn som røyker hasj, men ikke har glutenallergi!

Tøft med glutenallergi
«Det er på grunn av den stadig mer utfordrende hverdagen til mennesker med glutenallergi at vi gjennomfører dette» sier politiker, mamma og parlaments-medlem Sissel Sess Suss Solstad. «Vi tenker rett og slett at masse hasj kan lindre de enorme smertene som glutenallergi gir» sier hun. Som følge av at hasj nå er lovlig for denne gruppen skal man starte utsalg av hasj i alle landets helsekostbutikker heter det i pressemeldingen

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for smoking hasj


Får vondt i magen av hvete: Jørgen Jorr Jarr Johansen har har symptomer som kan minne om glutenallergi og kan derfor røyke hasj i Norge fra og med imorgen kl 1545 da den nye lovendringen trer i kraft.

Øker strafferammen
Nyheten kommer samtidig som den samme regjeringen også vil øke strafferammen for vanlige folk som røyker hasj. «Ja vi mener hasj er et betydelig samfunnsproblem og vil nå innføre ubetinget fengsel i minimum 8 måneder dersom du blir tatt med hasj» sier politikeren som har glutenallergi. Hasjen kan røykes over hele landet, på alle serveringssteder og på alle norske sykehus såfremt du har glutenallergi eller symptomer på dette.

Kjenner du noen som har glutenallergi eller symptomer på dette. Ring de og fortell om den gledelige nyheten. Eller send brev, det er kanskje enda hyggeligere.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse