Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Nå må kvinner i overgangsalderen (50-60 år) betale dobbel forsikring!

artikkelen fortsetter under annonsen

Ustabile må sjåfører betale ekstra!

Hos Statens senter for forsikring og trafikksikkerhet ble det natt til idag besluttet at kvinner i overgangsalder må betale dobbel forsikringssum. «Kvinner i overgangsalderen er en stor risikogruppe og bør kjøre minst mulig bil» sier forsikrings-forsker ved senteret.

Kvinner 50-60 år
Påbudet om dobbel pris gjelder i første omgang samtlige kvinner i alderen 50-60 år. «Vi ser at trafikksikkerheten svekkes når sinte og til dels ustabile kvinner i overgangsalder ferdes i trafikken» sier Tor Tell Taraldsen til Eavisa. Han mener kvinner i overgangsalderen bør bruke offentlig transport i langt større grad. «Ja vi kunne nok ha halvert trafikkuhell dersom denne gruppen kunne tatt buss og tog isteden» påpeker han
Relatert bilde
Betaler dobbel forsikring: Heidi Harr Herr Hue på 54 år mener det er hårreisende at kvinner i overgangsalderen nå skal betale dobbel forsikringssum. «Hva med alle drittmannfolka med hatt som kjører som en pusling i trafikken da?» freser kvinnen som rett og slett er rasende

artikkelen fortsetter under annonsen

Kranglete og kverulerende
Også politiet støtter forslaget. «Vi opplever at disse kvinnene er til særdeles stor bry i vårt daglige arbeid» forteller politimester Morten Mess Murås. Han forteller om kverulering og kranglete kvinner som er tydelige ustabile. «En del av arbeidet er dessverre å prate fornuft til kvinner i overgangsalderen. Veldig ofte ender diskusjoner med at de gråter, ler og skriker om hverandre» forteller politimesteren.

Forsikringsselskapene vil fra og med 1 mars sende ut doble regninger til den ustabile kvinnegruppen. Mener du dette er en god idè?

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse