Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Nå blir det mindre fotball på TV!

artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi gidder ikke sende flere landskamper!

Etter å ha støttet, snakket om, og gitt fotballandslaget masse oppmerksomhet, PR og noe så inn i granskauen mye TV-tid i mange, mange år uten neon gode resultater, er det nå slutt!
– Det er riktig. Vi er rett og slett drittlei. Vi fortjener å få igjen litt spenning og ikke minst noen gode resultater innimellom når vi bruker så mye tid og penger på fotball, sier en fotballentusiast som har høy stilling i en stor TV-kanal, som sender mye fotball på TV. Helt til nå.
-Du kan kalle meg eks-fotball-entusiast, sier han surt. Jeg har vært skikkelig fotballfrelst. Jeg har vært kjempeivrig og det man kan kalle en hooligan, (derfor anonym red.amn) men nå er det nok, sier han irritert.

Bilderesultat for norwegian handball team sander sagosen fight
Macho: At håndballgutta får mye juling i hver kamp og tåler en støyt er det ingen tvil om. Her er det Sander Sagosen som blir angrepet av en motspiller (bilde: stregspiller.com).

artikkelen fortsetter under annonsen

Andre baller!
– Det som gjør at jeg nå er lei fotballgutta er at jeg har sett på håndballgutta i WM og EM og ikke mint alle deltakerne som virkelig leverer i OL. Det er jo helt rått! Jeg har nå forstått hva ballsport og sportsunderholdning egentlig dreier seg om. For det første skårer håndballgutta mål. Og ikke minst, de skårer mange mål, alle sammen! Det er jo førsteprioritet!!! Dette har fotballgutta virkelig ikke skjønt! Det er rett og slett bare så mye mer macho å spille håndball. Har du sett hvordan de får gjennomgå på banen eller? Hver kamp er jo rene brytekampen, og de bare reiser seg opp igjen og står på videre uansett hvor mye juling de får. Det er beundringsverdig og akkurat sånn ballsport skal være. Slik jeg ser det, er fotballspillere noen pysete mammadalter som klager bare motspilleren ser på dem. Makan til pingler skal man lete lenge etter, sier han irritert.

Bilderesultat for stupid football gif
Fotballpingler:
Slike episoder frustrerer mannen vi har snakket med, og er en av grunnene sammen med dårlige resultater, til at han nå har begynt å digge håndball i stedet.

Etter å ha fått ut masse frustrasjonen forteller han hva han er mest oppgitt over:
– Hver gang fotballandslaget skal spille kamp, treningskamp eller kvalifisering, er de på forsiden av alle landets store aviser, de får mye TV-tid, diskusjoner før kampen og etter kamp med ekspertpanel. Det analyseres og diskuteres opp og i mente hva som gikk galt, og det gjør det jo stort sett, hva man burde gjort i flere timer uten at det hjelper en jævla dritt!!! Så nå er vi rett og slett drittlei, og det norske folk er like lei som oss. Vi får bøttevis av klager etter hver kamp på at gutta er mer opptatte av diamant-øredobber, sveis, pene kjærester og fine biler enn å vinne kamper. Folk har faktisk har fått magesår etter årevis med elendige kamper og dårlige resultater, forteller han oppgitt.
Og han stiller et veldig relevant spørsmål:
– Hva skal vi egentlig med et fotballandslag når de aldri klarer å kvalifisere seg til mesterskap? Det er jo det som er meningen med et landsslag, ikke sant? Nei, de er rett og slett bortkasta å bruke tid og penger på, sier han.

Bilderesultat for hooligan no face
Eks-fotballentusiast: Mannen vi har pratet med (bildet) har vært en ihuga og til tider bøllete fotballentusiast (derfor anonym). Nå gidder han ikke mer og har fått øynene opp for håndball. -De gutta leverer hver kamp, og de tåler en skikkelig støyt. Respekt sier han. 

Anbefaler håndball
Han kommer med et lite hjertesukk:
-Vi håper virkelig at Norges Fotballforbund tar vår avgjørelse om mindre fokus og TV-tid til etterretning og at de skjerper seg. Vi vil jo ha fotballen tilbake på TV-skjermen, sier han.
Men skal dere slutte å sende all fotball?
-Nei, vi kommer til å sende noe fotball. Men, personlig anbefaler jeg alle fotballfans til å begynne å se håndball i stedet. Det er bar så syk mye morsommere å se på! De kommer ikke til å angre avslutter han med et smil.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse