Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Regjeringen snur. Nå kan du røyke inne på alle restauranter igjen!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Røyk er mindre farlig enn vi tror» sier forsker

Regjeringen har nå valgt å reversere forbudet om å røyke sigaretter inne på restauranter. Etter at Statens senter for mellommenneskelige relasjoner forsket på skadevirkningen av sigaretter har regjeringen valgt å snu. «Forskningen viser at skadevirkninger av sigaretter ikke er i nærheten av hva man trodde» sier sjefsforsker Bengt Barry Børresen ved forskningssenteret.

Hyggeligere å røyke inne
Restaurant-bransjen jubler over den nye lovendringen og har nå startet prosessen med omfattende innkjøp av brukerutstyr for røykere. «Vi har bestilt flere typer askebegere, artige lightere som alle røykere kan bruke kostnadsfritt og ikke minst har vi kjøpt inn et splitter nytt luftrenseranlegg til mange millioner» sier en restaurant-eier i hovedstaden (Oslo, les mer om Oslo her)

Røyking er ikke farlig: Margrethe Torbjørnsen er 41 år og har røyket siden hun var 15 år. «Jeg er i kjempeform» sier den spreke 41-åringen

artikkelen fortsetter under annonsen

Røyk er ikke farlig
Eavisa har pratet med en rekke røykere som nå er lettet over at det nå er lov å røyke ubegrenset inne på spisesteder. «Røyk er egentlig ikke så farlig som man skal ha det til» sier Margrethe Torbjørnsen fra Oslo. Hun har tidligere stått frem og forklart hvorfor ikke røyk er så farlig. «Dette er en gledens dag. At vi som røyker skal måtte spise hjemme er bare idiotisk» sier hun. I følge forskning viser det at hele 9 av 10 nordmenn røyker, enten åpenlyst eller i smug.

Restaurant-bransjen regner nå med at deres omsetning øker med nesten 9067% som følge av at det nå er lov å røyke stort sett over alt.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse