Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT! Økende problem at svigermødre sitter innelåst i varm bil!

artikkelen fortsetter under annonsen

9 av 10 svigermødre blir låst inne i varm bil

Politiet melder om at det i juni var en kraftig økning i antall tilfeller der politiets beredskapsgruppe måtte ut å knuse bilruter fordi en svigermor satt innelåst i glovarme biler. «Vi ser at det stadig låses inne svigermødre i varme biler» forteller politimester Bastian B. Olle.

Sitter i bilen og skriker
Han forteller at det er høy risiko forbundet til en slik redningsaksjon; «Svigermødrene vi låser ut er som regel rasende og både kjefter og opptrer manipulerende» sier politimesteren. Han sier han har full forståelse for mennene som låser inn disse damene, men minner om at svigermødre også er mennesker.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 04-old-lady-driving-in-car.jpg

Satt innelåst i 2 timer: Ruth Vigdis Bakkerud satt innelåst i over 2 timer etter at svigersønnen «glemte» at hun satt bak i bilen. «Slike feil skjer jo da» sier svigersønnen smilende.

Parkeringsplassen på Ikea
Bare lørdag formiddag måtte politietaten rykke ut til Ikea på Slepende hele 18 ganger. «Her knuste vi rutene og hjalp svigermødre ut i frisk luft. I de fleste tilfellene viser det seg at det var svigersønnen som dessverre hadde glemt at svigermor satt i baksetet» forteller han. Nå oppfordrer han alle som planlegger sommerferie med svigermor og tenke seg godt om. «Vi ser at skillsmisser og husbråk øker betraktelig når par har hatt eller har besøk av svigermoren på mors side» sier den bekymrede politimannen. Hans råd er å kjøre svigermor ut i skogen slik at de må gå hjem. «På den måten er det liten sjangse at de kommer tilbake en annen gang» anbefaler han

Svigermor-foreningen kan ikke utale seg om noen spesifikke saker, men sier de på generelt grunnlag anbefaler sine medlemmer å skape mest mulig splid og uhygge mellom deres datter og hennes kjæreste.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse