Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Overgang til DAB-radio ødelegger og splitter norske familier

artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmenn raser grunnet dårlig DAB-dekning!

Overgangen til DAB+ i Norge er nå i ferd med å ødelegge parforhold, den generelle familefreden og ikke minst hele det Norske velferdsamfunnet. Politiet melder om stor økning av DAB+-relaterte voldsepisoder, samt hyppigere bruk av tunge narkotiske stoffer.

– Irritasjonen over den håpløse radio-situasjonen er rett og slett for mye for folk flest, sier en tidligere P4-lytter som nå er permitert fra jobben, etter at han eksploderte av irritasjon på vei til arbeid sist mandag.

artikkelen fortsetter under annonsen

Varsler økende depresjoner
Fagansvarlig Bente Grødderød ved «Statens senter for psykiske og fysiske I-landslidelser» sier at de nå har flere hundre henvendelser hver eneste dag fra folk som ikke hører «en dritt» på radioen sin lenger.
– Mange klager på tidsvis dekning og slik hakkete musikk etter at Dab-radioen kom, kan hun fortelle; – Vi forstår jo at en 2 timers kjøretur med konstant kakkete radio kan ødelegge og skape stress i de beste familier, avslutter hun.

Begynte med narkotika
Bengt Roth Kålstad fra Telemark sier at han tirsdag begynte med narkotika.
– Ja dette gidder jeg pokker meg ikke lenger» forteller han sint og fortsetter. Midt i «Nothing else matter» av Metallica bare sluttet dette DAB-spetakkelet å fungere… og det var tredje gang på under 2 minutter, forteller han. Nå tar han daglige doser med heroin.
-DAB har ødelagt livet mitt, avslutter den tidligere svært så velfungerende mannen.

En ekspert som eAvisa har snakket med sammenligner DAB+-situasjonen med den gang Oddvar Brå brakk staven. Han sier det allikevel finnes lyspunkter; – Vi ser at mediebransjen opp til flere ganger om dagen skriver om dette. Sånn sett tjener jo de mye mere penger… og det er bra, avslutter eksperten.

Skal du derimot kjøpe deg en DAB+ – radio som fungerer, klikker du på logoen

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse