Norges mest seriøse nyhetside

annonse

ADVARSEL: Har du hår på storetåa? Da kan det være krise

artikkelen fortsetter under annonsen

Dette betyr hår på tåa!

Senter for føtter og hårvekst i Indre Arna har i snart 8 år jobbet med å finne hva det betyr om du har hårvekst på tærne. «Først og fremst ser det jo helt latterlig ut og flere mennesker velger å melde seg ut av det sosiale liv på grunn av skammen de føler ved å ha stygt hår på storetåen» sier sjefsforsker Torgeir T. Åstad. Han anbefaler nå alle som har unormale hårstrå på storetåen å komme seg til lege.

Kan være alvorlig
Hår på storetåen kan være et symptom på flere alvorlige tilstander. «Vi ser at 9 av 10 jenter med overdreven og sykelig sjalusi har hår på storeta. Dette skyldes at stoffet klorifaminius som er å finne i hårene på storetåa fremprovoserer stoffet bichtiasius som sørger for at kvinner blir tullete sjalu» sier den anerkjente forskeren. En annen sammenheng man fant ut var at 1 av 2 menn med hår på tærne drakk altfor mye i helgene og på den måten ble fjollete.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for hairy toe

Alvorlig: Har du hår på tærne? Da kan det være alvorlig sier en rekke deltagere fra årets Idol!

Hår er ut
Fra sentrale deler av sentral-Amerika ser man nå at folk med hår på tærne er helt ute. «Disse menneskene er som regel veldig dumme og har nesten alltid en dårlig jobb» sier forskeren. Hans klare råd er å holde seg unna mennesker som har stygt hår på storetåen. «Folk med hår på storetåa er drittsekker» avslutter den anerkjente sjefsforskeren

Har du hår på storetåen din? Da sliter du veldig! Ha en videre god dag!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse