Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Pjusk mann kjørt til legevakten i ambulanse med tett nese og sår hals!

artikkelen fortsetter under annonsen

Måtte ringe etter ambulanse!

En mann i Oslo sentrum ble i morgentimene hentet av ambulansen da han i løpet av natten hadde utviklet en stor pjuskhet med symptomer som svak hoste, rennende nese og ikke minst en sår hals. «Mannen er preget av situasjonen, men han er stabil og får hyppig levert sugetabletter med sitronsmak» uttaler sjefsoverlegen som jobber på avdelingen for lettere forkjølet og dramatiske menn.

Følte seg rar på kvelden
Mannen som nå forbereder seg på hjemme-behandling av sin samboer kommuniserte at han allerede kvelden før følte seg kald og snufsete. Han fikk samboeren til å lage te, kjøre å kjøpe pastiller og ringe til arbeidsgiver før han endelig sovnet til helt normal tid. Når han våknet var skaden et faktum. Han hadde blitt pjusk!
Relatert bilde
Et sant helvete: I neste 1 dag lå Roar Bøtterud (bildet) med tett nese og sår hals. Kona til Roar løp som en strikkball for å sørge for at han overlevde. Hun lagde te, tok oppvasken og matet Roar før han neste dag skulle på guttetur og følte seg langt bedre.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinner blir ikke pjuske
Psykolog Anne Briste Punktet forteller at den alvorlig og dramatiske diagnosen «pjusk» kun gjelder Norske menn. «Kvinner har en langt høyere smerteterskel så pjusk er ikke en tilstand for kvinner. Det er egentlig bare en helt vanlig hverdag» kan hun fortelle. Pjuske menn koster samfunnet over 390 000 000 i året og er spesielt vanlig blant menn med akademiske yrket kan vi lese på hjemmesidene til Statens Senter for mellommenneskelige relasjoner.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse