Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Rasistisk mann med fagbrev fra Livets harde skole skrev setning helt uten skrivefeil i kommentarfelt

artikkelen fortsetter under annonsen

Det var onsdag formiddag at eAvisa fikk en litt spesiell melding via det elektroniske postsystemet. Inn i den elektroniske postkassen kom det nemlig en melding man aldri hadde forventet. En mann med fagbrev fra Livets harde skole skrev nemlig en hel setning bestående av null skrivefeil. Ja, du leste riktig. INGEN skrivefeil(?!)

Påpekte fakta om klimahysteriet
Mannen som til daglig jobber som kommentarfelt-ekspert med fordypning i innvandring og klima skrev altså feilfritt i kommentarfeltet for første gang i historien. Han påpekte at «Er så utrolig lei av dette tullete klimahysteriet. Greta er bare en dust som blir manipulert av venstre-siden. Det er fakta». Dette må jo sies å være en rettskrevet setning som i aller høyeste grad beviser at sinte rasistiske klimafornektere fra Livets harde skole ikke er så dumme som vi vet at de er

artikkelen fortsetter under annonsen

Flaks sier forfatteren selv
Ettersom eieren av profilen hadde skrevet navnet sitt feil tok det litt tid før eAvisa fikk tak i personen bak den feilfrie setningen. Når vi fikk mannen i tale sa han at setningen kun var en av mange hundre kommentarer han hadde skrevet den dagen og at den feilfrie setningen med all sannsynlighet skyldtes flaks. «Jeg er ikke opptatt av dette rettskrivning-hysteriet som folk maser om. Det er meningen min som er viktig. Ikke hvordan den skrives» roper mannen i telefonen før han legger på i sinne.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse