Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Siste nytt: Regjeringen åpner for fri jakt på ulv

artikkelen fortsetter under annonsen

All ulv skal være utryddet innen 2019

Sau- og fåredepartementet (SFD) varsler nå, etter mange og lange kvelder med hemmelige møter, full krig mot ulven. Ulven har ingenting i Norge å gjøre, er konklusjonen til departementet.

-Bønder har vært her i milloner av år. Ulven har bare vært her litt. Det er ikke naturlig at ulven bor i skogen i Norge. Det er rett og slett ikke plass til de. De må vekk, sier leder for Sau- og fåredepartementet Bjørn Saugestad.
-Vi må rett og slett velge mellom ulv og sauebønder i dette landet. Vi velger selvfølgelig sauer og bønder, som er en mer naturlig del av norsk fauna enn det ulven faktisk er. Den er jo bare et skadedyr. Den er rett og slett slem og drit skummel, sier han
Han forteller at de bøndene som har opplevd tapt inntekt på grunn av ulven skal få skyte den selv og selge skinnet, hvis de ønsker det.
-Det blir på en måte en erstatning for tort og svie og tapt inntekt! Det skulle bare mangle at ikke regjeringen byr på det, sier han.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bilderesultat for wolf skin
Sånn kan det bli: Ulveskinn kan bli et litt mer vanlig syn på norske gulv fremover.

Terapi
Saugestad påpeker at det selvfølgelig er valgfritt hva bøndene gjør med ulveskinnet.
– Hvis bonden ikke vil selge ulveskinnet, men beholde det selv er det greit. Det kan sikkert være god terapi for mange av de fornærmede bøndene å beholde skinnet for å kunne tråkke og hoppe på ulven som har spist opp sauene deres. Vi er jo alle forskjellige og bearbeider traumer på forskjellige måter. Dette tar vi i vårt departement veldig seriøst, påpeker Saugestad.

party
Skal sparke ut ulven: Leder for Sau- og fåredepartementet Bjørn Saugestad, mener norsk ulv må sparkes ut en gang for alle. Bjørn hadde dessverre ikke annet bilde av seg selv enn fra fjorårets nyttårsfering hvor han demonsterer for gjestene hvordan han vil sparke ulven ut av norsk fauna. -Samma det vel, sier Bjørn! Bilde er bilde.

Hva mener du? Bør ulven vekk?

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse