Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Regjeringen vil bøtelegge de som kommenterer ting de ikke har lest!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Vi har intet valg» sier politikeren!

I et ekstraordinært møte på møterom 33 på Stortinget ble det mandag besluttet at man nå skal iverksette bøteleggelse av folk som kommenterer artikler de ikke har lest. Den omfattende idiotien vil bøtelegges med opp til 41 000 kr i bøter. Bøtene kan betales i Bitcoin

Må endre retning
Stortingsrepresentant Vigdis Sang Fresk forklarer at de nå tar ansvar for den videre utviklingen av norske mennesker. «Vi ser at flere og flere kommenterer artikler på Facebook som de verken har lest eller skjønner konteksten av» sier hun. Videre kan stortingsrepresentanten fortelle at det ved gjentatte overtramp kan bli aktuelt med fengselsstraff. «Ja folk som gjentatte ganger kommenterer saker  kun basert på en overskrift har ingenting i et fungerende samfunn å gjøre» sier hun mens hun rister på hodet.

artikkelen fortsetter under annonsen
Relatert bilde

Raser mot Stortingets bøter: Ole-Bob Vertserud raser etter å ha lest overskriften om at Stortinget nå vil bøtelegge folk som kommenterer og hisser seg opp over overskrifter på Facebook uten å lese saken først.

Vil bøtelegge serie-delere også
I tillegg til å bøtelegge de som kommenterer artikler de ikke har lest åpner også flertallet på stortingen for å bøtelegge de som gjentatte ganger deler ting de ikke skjønner hva er. «Ja såkalte serie-delere ser vi alvorlig på. Vi vil nok finne løsninger som omfatter både bøter og straffeskatt for de som på daglig basis deler saker de ikke aner hva er» avslutter Stortingsrepresentanten.

Hva mener du? Er det strengt å måtte betale 41 000 kroner for å ha kommentert en artikkel kun basert på overskrift?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse