SISTE NYTT: Norsk politiker vil bøtelegge jenter som bruker tights som bukse!

«Det går jo ikke an!» sier stortingsrepresentanten!

Regjeringen ser seg lei av det stadig økende fenomenet der jenter bruker trenings-tights som et klesplagg. «Tights er et treningsplagg som kun skal brukes i trenings-sammenheng» sier den lettere irriterte stortingsrepresentanten Anton Børre Klårud.

Tights er ikke bukse
Stortingsrepresentanten påpeker at regjeringen har vist stor tålmodighet i denne saken i håp om at idiotene som knoter rundt i bybildet i tights skulle våkne opp. Det har de altså ikke gjort. «Det blir bare flere og flere av disse jentene jo» sier han og fortsetter: «Man ser jo ikke fiskere som går rundt i fiskeantrekk eller motorsyklister som går rundt med hjelm når de ikke fisker eller kjører motorsykkel» freser han tydelig forbannet over raringene som bruker tights som bukse.

BOT: Om stortingsrepresentant Anton Børre Klårud får viljen sin vil dette være ulovlig i Norge med umiddelbar virkning.

Oppfordrer til boikott
Klårud påpeker at han foreløbig er alene om å mene at dette er særdeles viktig, men tror allikevel flesteparten av den norske befolkningen er enig med ham. «Folk skal være så politisk korrekte at de ikke tør å si fra når de ser fjols som bruker tights som bukse» sier han. Nå oppfordrer han alle i Norge om å boikotte og ikke hilse på folk som bruker tights som bukse.

«Drittfolk» avslutter den ivrige politikeren. Hva mener du? Er det akseptabelt å bruke tights som bukse?

This post is also available in: Norsk bokmål