Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Skilsmisse-advokat jubler. Merker allerede de positive effektene av Corona

artikkelen fortsetter under annonsen

Flere par har allerede sittet 2 uker i karantene. Dette betyr en enorm økning i antall skilsmisser og skilsmisse-advokat Alexander Brudd kan le hele veien til banken. «Bare idag har jeg fått 3 nye oppdrag. Primært er det kvinner som nå vil skilles fra late ektemenn» sier han

Forventer å bli mangemillionær
Advokaten forteller at det aldri har vært spesielt lukrativt å være skilsmisse-advokat. «Frem til nå da ha ha ha» ler han. Han har de siste 4 dagene fått 19 nye klienter som opplyser at de vil skilles fra partneren sin etter å ha sittet i dagesvis i karantene. «Folk er jo ikke vant til dette, de fleste ektepar har jo kjærester på hver sin side og er ikke vant til å se hverandre så mye» sier advokaten.

artikkelen fortsetter under annonsen

Forventer å bli mangemillionær
Han forventer nå som følge av Corona og karantene-bestemmelsene å tjene såpass mye penger at han kan pensjonere seg når pandemien er over. «Ja jeg tar forskuddsbetalt så når dette er over vil jeg med all sannsynlighet være mangemillionær» smiler han. Han påpeker at Corona er dumt for de som blir smittet og dør, men for han har dette vært en gullgruve. «Ja dette er gøy» avslutter han mens han hoster litt og sier han klør litt i halsen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse