Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Bjørn-Jørgen (14 år) fikk UNDER 40 000 kroner i konfirmasjons-penger.

artikkelen fortsetter under annonsen

«Det føles helt jævlig» sier konfirmanten

Mai er måneden da en rekke kvisete gutter og jenter får masse penger de ikke trenger. Kamuflert som en hyggelig dag der man inviterer familiemedlemmer med penger er denne dagen en lykkelig dag for de fleste konfirmanter. Slik ble det ikke for Bjørn-Jørgen. Han fikk nemlig latterlige 39 500 kroner av kjente og ukjente familiemedlemmer. Milevis unna målet om å havne over 65 000.

Får dårlig selvbilde
Bjørn-Jørgen som bor sammen med moren Elisabeth og stefaren Bengt-Ronny er sår. Han er lei seg og han stiller spørsmålstegn rundt graden av kjærlighet familien har for ham. «Det er veldig rart at jeg kun får 39 500 mens Kai i paralellklassen fikk nesten 70 000 OG moped» sier den skuffede konfirmanten. Det hjelper lite at han i tillegg fikk en barbermaskin av onkel Leif. «Den koster under 1000 kroner faktisk. Helt latterlig» sier Bjørn-Jørgen
Relatert bilde
Utstøtt etter lite penger: Bjørn-Jørgen opplevde det alle 14-åringer frykter mest. Og få latterlig lite konfirmasjons-penger. Vennegjengen han en gang var en stor del av har nå dyttet han ut av gjengen og flere har avvennet ham i sosiale medier.

artikkelen fortsetter under annonsen

Blir mobbet på skolen
Da nyheten om at Bjørn-Jørgen kun fikk 39 500 i konfirmasjons-penger ble han raskt ekskludert fra kameratgjengen han hadde vært en del av i mange år. «De sier jeg ikke passer inn lenger» forteller Bjørn-Jørgen som nå vurderer å bytte skole. Målet er å få en ny start der færrest mulig vet om konfirmasjons-tragedien. «Jeg synes konfirmasjons-penger skulle inkludert et minimumsbeløp som gjør at alle konfirmanter får nok penger» avslutter den reflekterte gutten.

PS: Elisabeth, mammaen til Bjørn-Jørgen skriver i sitt tilsvar at det ble servert enorme mengder mat og at hele familien koste seg med deilige desserter. «Bildet av dessertbordet fikk faktisk over 40 likes på Facebook så noe positivt kom det ut av dagen» skriver mammaen til mobbeofferet Bjørn-Jørgen

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse