Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Sliten 3-barns-mor fra Drammen satt altfor lenge på do!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Drittliv» sier 3-barns-moren

Det var tirsdags formiddag at Gro-Bente S. Fyrre (38 år) fra Drammen tenkte at det var greit å gå på do og få litt pusterom fra de 3 barna som i henholdsvis 2, 3 og 5 år har terrorisert livet hennes. Etter å ha lest en utgave av KK fra 2014 om hvordan å bli kvitt hemoroider kom hun ut til et rasert hjem som barna demonstrativt hadde rasert for å sørge for at hun aldri skulle få fred på do igjen.

Elsker de, men liker de ikke
Bente har i de siste årene gitt opp alt av egeninteresser. Før var Bente en artig jente med flere interesser som ofte ble sett på som en gledesspreder. Nå har hun ikke mer glede og spre. «Etter at jeg fikk terror 1,2 og 3 så har jeg ikke annet å gjøre enn å sørge for at huset ser pent ut og at barne fortsetter å puste» sier Bente mens en dirrende leppe preger hennes ansikt. Hun medgir at hun er glad i barna sine, men at hun på ingen måte liker de. «De bidrar ikke med noenting. Det er skriking, krav, bæsj og utakknemlighet som er deres greie. Ingen liker sånne mennesker» sier hun

artikkelen fortsetter under annonsen

«Hvor er mamma?»
Bente forteller om en repeterende og terrorlignende hverdag; «Etter å ha sovet 2-3 timer på natten er det opp og skifte bleie, lage mat, og skrike i frustrasjon mens man HELE tiden hører de maser om hvor er mamma, hvor er mamma» forteller hun. Hun er veldig klar på at hun angrer på at hun fikk barn. «Det virket som en hyggelig greie der og da, men ærlig talt, barn er ingen hyggelig greie» sier Bente.

Ettersom mannen til Bente er arbeidsledig er han ute hele dagen for å søke jobber og kan derfor ikke bidra på hjemmebane. «Bjørnar gjør ikke en dritt her hjemme. Eneste gangen barna henvender seg til ham er når de lurer på hvor jeg er» sier hun. Hun vurderer nå og gå fra Bjørnar slik at hun kan få en 50/50-samværsordning. «Ja det hadde vært drømmen» sier Bente.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse