Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Sliten familiefar ser frem til rolige dager på jobben etter «ferie» med familien

artikkelen fortsetter under annonsen

«Ja nå skal det bli deilig å få slappet av litt på jobben igjen» sier familiefar Lars Vått Trøkk etter at han har feriert på Mallorca med hele familien de siste 2 ukene. Han og kona skulle kose seg i sydenlandet med deres 3 barn på et hotell sammen med 7000 andre familier som også var der for å kose seg.

Skal senke skuldrene på jobb
Mannen som til daglige jobber som kundeservicemedarbeider i Get sier han nå gleder seg til nye måneder på jobben uten familiefrokoster, grining og en sint kone som skriker at de skal kose seg. «Ja nå skal jeg senke skuldrene og få ladet opp batteriene før den stressfulle familie-julen skal feires» smiler Lars som påpeker at han er glad i familien sin så lenge de ikke er sammen hele tiden.

artikkelen fortsetter under annonsen

Fikk stressutslett
Lars forteller at han i løpet av ferien opparbeidet seg et kraftig stressutslett i ansiktet, men at det sikkert demper seg nå som han kommer seg tilbake til hverdagen og jobben. «Det er klart at når man lever tett i en ett-romsleilighet med kone og 3 barn i 14 dager så reagerer kroppen negativt. Det er jo bare helt normalt» sier Lars som i løpet av intervjuet med eAvisa har bestemt seg for å gå fra kona og adoptere bort 2 av barna. «Ja det blir for mye. Etter disse 2 ukene med ferie har jeg innsett at det rett og slett ikke er verdt det» avslutter den nå nysingle mannen

Kan du kjenne deg igjen? Blir familieferie rett og slett for dumt?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse