Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Sliten mann måtte bli med kona på julehandel! Nå vil han skilles!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Nå er det nok» sier sliten mann

Torstein Blemmevåg fra Oslo har satt ned foten. Han skal skilles. Grunnen er at han søndags formiddag ble tvunget ut av sin enebolig på Grefsen for å handle julegaver og «kose seg» på kjøpesenter sammen med 10 000 andre stressede nordmenn.

Koste seg ikke
Torstein kan fortelle om en dramatisk førjulstid. «Kona har mast om julegaver, ribbe og juletre siden tidlig i oktober» fortviler han og fortsetter; «Med unntak av juleøl og julemarsipan er hele jula ødelagt for min del. Stress, krav, utgifter og julemusikk er ikke koselig. Det er et sant helvete» utdyper han. Nå har han gitt beskjed til kona at han vil skilles

God jul? Stemningen er svært amper hjemme hos Torstein og kona. «Selv om det er jul er det vanskelig å kose seg når Torstein skal flytte ut snart» sier kona som allikevel gleder seg til julemat, julekos og ikke minst julebord.

artikkelen fortsetter under annonsen

Skilt og lykkelig
«Jeg ga beskjed til kona igår om at jeg vil skilles. Responsen hennes var om jeg kunne vente til etter jul siden jula var en tid for kos og hygge» kan han fortelle. Torstein svarte nei. Han skal være alene resten av julen sammen med en kasse juleøl og en pall med Grandiosa. «Jeg skal slappe av å se på tv og nettpornografi» avslutter den nå svært så frie mannen.

Hva mener du? Bør flere menn si fra i julen?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse