Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Staten utbetaler støtte til menn med VELDIG liten penis !

artikkelen fortsetter under annonsen

Har du krav på ekstra støtte?

Etter et massivt påtrykk fra menn med særdeles liten penis, har nå helse- og sosialkomiteen besluttet å opprette økonomiske støtteordninger til gruppen som til stadighet opplever den enorme skuffelsen i jentenes ansikter i samme øyeblikk som de blotter den bitte lille penisen sin.
Når man har latterlig liten penis blir det en enorm påkjennelse å ha økonomiske utfordringer i tillegg, skriver stortingsekretær Magne Knoterud i helse- og sosialdepartementet.

Bilderesultat for tiny penis
Liten penis: Er du en av de som har bitte liten penis, kan du nå få støtte av staten. Men du må dokumentere at penisen din er kjempeliten.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kan få over 31 000 i måneden
Den nye støtteordningen innføres allerede neste måned og utbetales etter at mannen har dokumentert den latterlig lille penis-størrelsen sin. Dette skjer i egne måleboder i de største byene slik at tilgangen til å registrere seg som «mann med utrolig liten penis» blir enklest mulig. Beløpet man mottar i støtte avhenger av hvor liten penisen er i erigert tilstand. Man må altså onanere seg frem til en ereksjon for deretter å la seg måle av en av de mange mannlige sykepleierne som vil være til stede.
Beløpene starter på 7.400 kr i mnd og økes i takt med hvor oppsiktsvekkende liten størrelse penisen måles til. Menn med en tilnærmet usynlig penis vil kunne oppnå en månedlig utbetaling på hele 31 000 kroner i måneden, informerer departementet.

Bilderesultat for Mann

Vil gi maks-støtte: En penis på denne størrelsen vil gi maksimal utbetaling på 31 000 per måned. Nå anbefaler departementet alle å tipse sine mannlige venner om støtteordningen slik at samtlige i Norge med tilnærmet usynlig penis får støtte.

Bodybuildermiljøet jubler
Bodybuilder Øystein Sterk i Norges løfte- og pumpe-forening som også støtter fri bruk av anabole steroider hyller forslaget og mener slike støtteordninger kan sørge for at selvtilliten til en som tar mye anabole steroider økes betraktelig.
Det blir ikke lettere å onanere, men det blir deilig med litt ekstra penger hver måned, avslutter den enorme mannen med den særdeles bitte lille penisen. Han regner med å motta maks-utbetalingen på 31.000 kroner.

Kjenner du noen som med all sannsynlighet har krav på støtte? Tips dem om støtteordningen slik at de får litt ekstra penger på grunn av den bitte bitte lille, men sikkert søte penisen sin!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse