Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Sykehjem bygger utedo for eldre for å spare på vannutgiftene

artikkelen fortsetter under annonsen

«Eldre trenger ikke vann» sier politiker!

Etter at Frogn sykehjem kutter varm lunsj, kaker og fancy oster til de eldre er det nå flere sykehjem som ser at man kan spare store summer ved å gi litt mer blaffen i de eldre. «De eldre gir mer enn de tar og det blir dyrt i lengden» sier sykehjemsdirektør Lasse Sokk Våtterud smilende til Eavisa

Sparer vann og kake
Som følge av at Frogn Sykehjem åpnet døren for å spare penger på eldre har nå en rekke eldreinstitusjoner tatt frem sparekniven. Noen melder om at de kutter kloak-utgifter ved å sette opp enkle utedoer mens andre sykehjem melder om at de kun serverer mat til eldre som overholder reglene ved sykehjemmet. Ved Balstad Ufølsomme eldrehjem orienterer de i en epost til Eavisa at de ikke lenger serverer frokost i helgene, men at de gir de eldre kjeks som er utgått av dato.

artikkelen fortsetter under annonsen

Er ikke viktige lenger
Bakgrunnen for sparetiltakene er at de eldre rett og slett ikke bidrar til samfunnet. «Nei de ligger bare her og krever» sier en aksjonær ved et sykehjem der de nå har bestemt seg for å droppe morgenstellet. «Ja det stemmer. Vi sparer millioner av kroner i året på dette tiltaket som er godkjent av fylkesmannen» sier en aksjonæren ved sykehjemmet mens han gnir seg i hendene.

Hva mener du? Er du enig i at de eldre ikke trenger fancy ting som ost, varm mat og kaker?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse