Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Topp-politiker finner det umulig å kunne jobbe etter å ha fått en tekstmelding!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Umulig å jobbe når man får sms» sier kvinnen

En av Norges mektigste kvinner har nå blitt sykemeldt etter en dramatisk og utrolig krevende hendelse. «Her snakker vi ikke om fattigdom, drap, kreft eller steining, men noe som er mye verre» sier lege Magne Tetterud. Kvinnen har nemlig mottatt en tekstmelding fra en anonym mann som tok helt pusten av toppsjefen.

Har du mottatt en tekstmelding?
Legen anmoder nå alle kvinner som har mottatt en tekstmelding de ikke likte til å ta kontakt med fastlegen sin. «Jeg tror omfanget av uønskede tekstmeldinger er langt større enn vi aner» sier han. Han tror at 2018 vil være året der over 90% av norske kvinner er sykemeldt. «Ja det tror jeg. De aller fleste kvinner har vel mottatt en tekstmelding de ikke liker og da bør de jo sykemelde seg. Vi bor tross alt i Norge og har nok av skattekroner» sier han
Bilderesultat for african woman working
Har ikke fått tekstmelding: Denne kvinnen som jobber 13 timers arbeidsdager er fortsatt i jobb. Hun har nok ikke mottatt tekstmelding fra noen gutter som sitter og fjaser på en hytte. La oss håpe at hun aldri opplever noe så grusomt som en uønsket tekstmelding!

artikkelen fortsetter under annonsen

Gir riktig signal
Han mener politikeren som sykemeldte seg sender et viktig signal til norske kvinner. «Er du sliten eller lei, eller rett og slett bare mottar en tekstmelding så bør du sykemelde deg» sier han. Vi har forsøkt å få en kommentar fra den fullstendig sammenknuste folkevalgte politikeren, men hun er rett og slett for preget av hendelsen til å kunne svare. Dessuten er hun sykemeldt.

Er du enig at kvinner som mottar tekstmelding de ikke liker bør sykemelde seg? Si din mening neste gang du er småfull og sitter og diskuterer politikk

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse