Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Ulven på melkekartongen gjør STOR skade og dreper barn!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Tragisk og jævlig» sier sint bonde!

Etter at Tine meierier dummet seg loddrett ut ved å klistre en dritt-ulv på melkekartongen har en rekke debatter vokst frem. Nå er det også meldt om en rekke store konsekvenser som følge av det vanvittige overtrampet.

Kjøleskapet fullstendig rasert
En dame i sosiale medier melder om at hun søndags morgen våknet opp til et vanvittig syn da hun skulle inn i kjøleskapet sitt. «Ja lammerullen var rivd i filler, salamien var rett og slett spist opp og en gammel ribbebit hadde tydelige bitemerker» forteller hun. Alt dette skjedde etter at hun satt en melkekartong med ulv på i kjøleskapet. «Tragisk og tankevekkende» responderer Norges bondelag.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ulv er ut
«Selv om det dør barn av sult over hele verden og selv om det foregår drap på både kvinner og barn nærmest hvert sekund er det viktig at ulve-problematikken får mest fokus» sier nok en småbrisen bonde med hvitt pannebånd. «Ulv er ut» skriker kona til den brisne bonden med hvitt pannebånd i bakgrunnen.

Tine på sin side legger seg 100% flate og sier at de heretter kun vil trykke bilde av ulv med røde djevelhorn på melkekartongen:

Jævel-dyr: «Slik bør det se ut nå man skal vise bilde av dritt-dyret som ødelegger livet til hele Norges befolkning» sier bønder.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse