Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE OL-NYTT: Svensk supporter innlagt på psykiatrisk etter å ha hørt Norges nasjonalsang for 48 gang!

artikkelen fortsetter under annonsen

Svenske fikk nok!

Det var svært dramatisk blant tilskuere i OL idag tidlig. Etter at lille Norge tar medalje etter medalje har den Norske nasjonalsangen blitt spilt så mange ganger at sangen har blitt en hit som ikke bare spilles på medaljeseremoniene, men også på Sør-koeansk radio. Det fikk den svenske mannen til å tippe fullstendig over.

Klikket og skrek at «nog er nog»
Vitner forteller om en svensk supporter som hadde gledet seg stort til OL. Han trodde Sverige skulle vinne mange medlajer og ikke minst var han 100% sikker på at Sverige skulle vinne veldig mange fler medaljer enn Norge. Slik gikk det da altså ikke. Etter at mannen i en lang tid har virket mye sint og ustabil tippet det fullstendig over for den svenske mannen da den Norske nasjonalsangen nok en gang ruget over høytaleranlegget. Mannen skrek ustoppelig at «nog er nog» på svensk og sjokkerte tilskuere ble vitne til at mannen ble hentet av en rekke psykiatriske sykepleiere som alle nynnet på den Norske nasjonalsangen.
Bilderesultat for mental patient
Orket ikke mer Norge: Den svenske supporteren orket ikke mer etter at han hørte den Norske nasjonalsangen for 48ende gang i OL. Nå håper familien at Norge ikke vinner mer slik at mannen kan bli frisk igjen

artikkelen fortsetter under annonsen

Lagt inn på sykehus uten Norges nasjonalsang
Mannen som er i 30-årene er nå lagt inn på psykriatisk avdeling og blir tatt vare på av sine nærmeste. Sykehus-personalet er informert om at de under ingen omstendighet må spille eller nynne på den Norske nasjonalsangen. Dette for å ikke risikere ytterlige raserianfall hos den foreløbig rolige svensken som nå har fått sterke medisiner. Familien frykter nå at Norge skal fortsette å vinne stort sett alt som er. «Vi vet ikke om han tåler flere Norske medaljer nå» sier en talsperson for mannen.

Eavisa kommer tilbake med mer…

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse