Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Russiske Volgrova (23 år) søker norsk kjæreste med Audi over 55 år!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Norske gutter er krem» sier Volgrova

Russiske jenter er stadig på jakt etter å søke lykken med Norske menn. Denne gangen fikk Eavisa en lang og flott mail fra Volgrova Vilsanik Vullnius fra Sør-Russland. Hun er nå klar for norske menn, men har noen veldig klare krav.

Må ha Audi
Først og fremst og viktigst av alt er det at mannen Volgrova skal begynne å ligge med har en Audi. «Ja dette er jeg helt klar på. Jeg flytter ikke til Norge for å ligge med en mann som kjører Skoda eller Opel» sier hun. «Det og være sammen med en mann som kjører Audi er et klart tegn på at man har lykkes» forteller hun. I tillegg vil hun at mannen er snill, liker kokosboller og er flink til å sexe i sengen.

artikkelen fortsetter under annonsen
Relatert bilde
Klar for Norge: Volgrova Vilsanik Vullnius fra Sør-Russland jakter på Norske menn i alderen 55-92 år. «Eldre menn er best for de dør mye fortere og da kan jeg arve pengene hans» sier den søte Russiske juvelen.

Kan tilby øks, sex og morsom latter
Volgrova sier hun har mye å tilby, men at hun ikke har noe særlig med eiendeler. Volgrova har en øks som hun arvet av tipp-oldefaren til bestefaren sin samt at hun har en blå penkjole som hun tar på seg når hun skal på geitehalshogging-festivalen i hjembyen sin (Russisk tradisjon der de halshogger geiter mens de drikker vodka og ler) I tillegg har Volgrova lang erfaring med sex og sier selv at hun har en veldig morsom latter. «Jeg ler som en halshogd geit ha ha ha ha ha ha ha ha» sier den sjarmerende jenta mens hun ler

Kunne Volgrova vært noe for deg eller en av dine single kamerater?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse