Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Stresset mamma dro familien til flyplassen 5 timer før flyet skulle gå!

artikkelen fortsetter under annonsen

Ventet uten grunn i 5 timer ekstra!

En familie fra Bergen som skulle på syden-ferie til Tenerife fikk alt annet enn en avslappende start på familieferien. Moren i familien er nemlig fullstendig hyper og stresser opp hele familien. Denne gangen insisterte moren på at de skulle dra til flyplassen hele 6 timer før flyet skulle ta av

Måtte vente i 5 timer
Familien som begynner å bli lei av å reise på ferie sammen ble tvunget av en hektisk og småskrikende mamma til å stå opp midt på natten uten grunn. «Flyet gikk klokken 12.30, men vi måtte stå opp kl 0330» forteller den ene datteren på 14 år. Moren forklarte at de måtte stå opp såpass tidlig for «å være på den sikre siden» og fordi «det er bedre å komme for tidlig enn for sent» forteller hun.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for sitting

Kjedelig start på ferien: Familien måtte sitte 5 timer uten grunn og vente på flyavgang. Grunnen er at moren helt uten grunn stresset opp situasjonen og ville «være på den sikre siden»

Faren har gitt opp
Man skulle tro at faren i familien hadde satt ned foten og stoppet det unødvendige stresset, men har forteller i en kort kommentar til Eavisa at han har valgt å kapitulere (et annet ord for å gi opp). «Jeg har funnet ut at det blir mindre krangling og mer sex om jeg bare dilter etter som jentete guttemann» sier faren som gleder seg til å komme tilbake til jobb etter 2 uker med krangling og merkverdig høyt pengebruk.

Moren selv er ikke tilgjengelig for kommentar da hun er ute å kjøper julegaver for å være på den sikre siden

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse