Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Varsler full priskrig på øl i påsken. Skal selge øl for 2-3 kroner flasken!

artikkelen fortsetter under annonsen

Full priskrig på øl i påsken!

Statens senter for analyse og matvarer melder om en rekordlav ølprisindex i påsken. Samtlige matvarebutikker står nå klare til å bruke øl som lokketilbud og varsler om tilbud helt ned til 2-3 kroner flasken. «Vanvittig» raser avholdsforeningen.

Billig øl, smågodt og vaffelmix
Innkjøpsansvarlig i Norges handels og matvareforbund Inger Iste Iversen forteller at det i år er 3 produkter som vil prege priskrigen; «Ja vi ser nå at øl, smågodt og vaffelmix vil være varene som alle norske matbutikker vil bruke som lokketilbud. Vaffelmixen selges i 10-pakker for kun 4 kroner mens flere av butikkene planlegger å selge smågodt for 3 kroner kiloen» sier hun. Allikevel er det nok øl som vil få norske påsketurister til å «gå bananas» mener hun. «Når øl koster 2-3 kroner er vil vi nok se en stor iver etter å hamstre store mengder øl» sier hun
Relatert bilde
Tidenes billigste øl i Norge: I løpet av påsken forventer man at en øl i butikken vil koste 2-3 kroner. Avholdsforeningen varsler nå harde kamper for å få stanset den planlagte priskrigen.

artikkelen fortsetter under annonsen

LES OGSÅ: Mann drepte konen etter kommentarer om kjøringen hans

Avholdsforeningen raser
Norges desidert kjedeligste forening, avholdsforeningen, raser over at butikkene nå vil bruke øl som lokketilbud. «Hvorfor ikke dopapir, hårgele eller dadler?» spør leder i avholdsforeningen Turid K. Kedelig. Hun tror flere nå vil se sitt snitt i å drikke mer i påsken som følge av de rimelige ølprisene. «Ja med denne priskrigen betyr jo det at de fleste nordmenn vil sitte på hytta og bælme øl mens de kun spiser smågodt og vafler. Trist» avslutter den alltid litt sure og kjedelige damen.

Hva tror du, vil nordmenn løpe ned butikkene på jakt etter billig øl og vaffelmix?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse