Norges mest seriøse nyhetside

annonse

iPhone kjenner ikke igjen oversminka jenter

artikkelen fortsetter under annonsen

Mulig årsak til forsinkelser på både Eple og Android-telefoner

Så skulle altså denne spøken som har versert på nett vise seg å avdekke selve marerittet. Nå går spekulasjonene høyt på om den omdiskuterte ansiktsgjenkjenningsfunksjonen på nye smarttelefonmodeller faktisk ikke kan klare å kjenne igjen sin eier. Rett og slett fordi hun har sminket seg for mye.

– Så klart det blir et problem, sier butikksjef Kjell R. Lem ved Telefonhuset AS i Oslo; – Det kommer jo inn jenter her, hvor vi bevisst yter dårlig service. Hvis de skulle smile vil jo sminken sprekke og skale av.

artikkelen fortsetter under annonsen

Facial Expression Developer Tom Zing hos mobilprodusenten Samtzung møter oss på det Kinesiske Handelskammeret i Norge. Han forteller at utviklingsarbeidet med ansiktsgjenkjenning er blitt satt skikkelig tilbake, etter at det ble kjent at Norske forsøkspersoner sminker seg så hardt at telefonene rett og slett ikke kjenner dem igjen.

Også hos produsenten av Eple-telefoner sliter de. Her har de omfavnet spøken og holder virkelig ett minutts stillhet for disse jentene på kontoret hver morgen.

Pressekontakt og formann Arne Carine Cykt Pineli i Sminkedokkeforbundet forteller at “vi kan spøke og ha det le”, men gir seg ikke der.
“Atte, det er innmari kjipt atte dersom vi skal ikke få kjøpe X-iFon bare fordi dem ikke vil kjenne til oss igjen” står det i et presseskriv eAvisa har fått fra forbundet, som egentlig heter Forbundet Får Oss Somm Syns De Er Fine Med Fondation – FFOSSEFMF

Vi venter spent på videre utvikling i saken, og er ennå mer spent på hvilken løsning produsentene bestemmer seg for.

Arne Carine Cykt Pineli – Formann i FFOSSEFMF

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse