Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Sjokkrapport: Eksperter  mener man bør ta kokain før man setter seg i bilen

artikkelen fortsetter under annonsen

1 av 25 kjører i ruset tilstand – Da er det tryggest å ta narkotika før bilturen

To narkoeksperter med årelang erfaring fra Narkomiljøet på Østlandet mener at det er tryggest å ta narkotika før man setter seg i bilen. Den ene av ekspertene eAvisa har snakket med mener endog at man til og med bør røyke ferdig hasjrøyken før man setter seg i bilen.

«Omtrent sånn ser Skullerud ut, når du er rusa», sier TT (Foto: Sir Justin)

Jack “Rågern” Grinerød og Torvald “Tåka” Thanke har begge vært en del av rusmiljøet i hovedstaden og Østlandet for øvrig i en årrekke. De mener at rattfyll og narkomisbruk bak rattet er et mye større problem enn folk er klar over.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Veivesenet mener at 1 av 25 bilfører kjører bil påvirket, begynner Jack Grinerød; – Det er bare tull. Av de fem og tjue ganga jeg kjørte bil mens jeg var på kjøret, var jeg kav stein hver gang. Heldigvis ble jeg stoppa. Først tok dem lappen og så tok dem bilen. Det var egentlig greit, både bilen og jeg var helt ubrukelig på den tia. Dessuten var den stært. Flott bil, jeg savner den.

Thorvalt Thanke (TT blant venner) kunne ikke vært mer enig; – Du er passe ubrukelig nå også, selv om du har slutta å se hus i veien. Saken er at du ikke må ta dop i bilen. Jeg husker da vi skulle til Skullerud (fett ordspill) og du skulle begynne å kødde med speil og bankkortet og pulver og greier mens jeg kjørte. Fy faen til narkomisbruk. Det var jo koka over hele setet. Kokain kosta over høvdingen for grammet den gangen, og tåler ikke fartsdump i 40 engang.

En skikklelig smell ser aldri pen ut (Faksimile: Pinterest – Gjengitt med tillatelse)

– Altså, ikke ta kokain i bilen, presiserer Rågern; – Det er viktig! Skal tu ta pulver, må det langt opp i nesa før du setter deg i bilen.

– Det er ikke lurt å røyke i bilen heller. Jeg dro en tjall mens du kjørte en gang. Vi var så romskev begge to, da vi kom fram at det hadde vært tryggere og rygga.

– Altså, advarer Grinerød igjen; – Skal du røyke, så gjør du det et sted der sjåfførn ikke er. Romskev sjåfør skjønner ikke fartsdump. Det er mye mer enn pulveret ditt du får rista på plass med en sånn dust bak rattet. Dessuten er det aldri trygt å rygge.

TT forteller også at bilen som lukta hasj var vanskelig å få solgt. Bilen med kokainstrø var helt umulig å få solgt. Den ble totalvrak og var stjålet den og.
– Ja, den kjerra døde. Det gikk ganske bra med oss. Rågern fikk masse morfin på vei til Riksen. Jeg var litt misunnelig der, men så hadde´n jævlig vondt da.

– Men når det gikk så galt, må vi spørre; – Hvordan kan du da anbefale å ta kokain før man kjører?

– Du er jo helt kjørt i panna du, (fett ordspill igjen) avbryter Jack Grinerød irritert: – Skal du være passasjer, så må du ta dopet ditt før du skal på tur. Sjåfførn må værra nykter. Er du helt skev i hue ditt, eller har du ikke fulgt med: Det er livsfarlig å kjøre rusa!

Bildet viser ikke en ekte ulykke, men et iscenesatt tregningsscenario (Foto: The Robbinsville Sun) – Advarselen gjelder like fullt. Kjør aldri rusa: Det gjelder liv eller død!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse