Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SLANKETIPS: Knut-Ronny smører inn kroppen hver dag i krem og bananer!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Føler meg i knallform» sier Knut-Ronny!

Knut-Ronny Storleikbrøyt fra Voss mener han har funnet opp den perfekte kur for bedre helse og en slankere midje. Etter å ha lest på Internett om ulike forsknings-metoder på over 100 virale sider har han nå havnet på den optimale kuren. Krem og bananer!

Står opp om natten
Knut-Ronny har lest seg til at bananer er spesielt sunt. Han har også lest en sak der det ble opplyst at krem var noe av det beste slankemiddelet man kunne bruke. «Etter mange dager med forskning vant jeg ut at jeg skulle stå opp om natten for å smøre meg inn med krem og banan» forteller Knut-Ronny. Hvorfor midt på natten spør vi? «Jeg leste at en forsker i Gjøvik hadde funnet ut at man kun skulle sove 2,3 timer sammenhengende, så derfor står jeg opp hver 2 time» forteller han.
banana man
Slanker seg: Hver natt sitter Knut-Ronny i stua i nesten 3 timer mens han lar bananen og kremen synke inn i porene. «Trenger ikke annen næring enn dette» sier Knut-Ronny som allerede har gått ned 12 kilo

artikkelen fortsetter under annonsen

Gått ned 12 kilo
Videre kan Knut-Ronny fortelle at han har gåt ned hele 12 kilo på kun 7 dager(!). «Ikke tvil om at denne kuren virker» sier han. Ja, men hva spiser du ellers da? «Spiser ikke noe annet. Smører meg kun inn med banan og krem» forteller Knut-Ronny og utdyper; «All forskning tilsier at kroppen får i seg det den trenger kun via porene» sier han bestemt. Han forteller at han tidvis kan besvime, men at dette i følge forskningen på Internett er 100% normalt. «Ingen stress, topp stemning» avslutter den positive mannen.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse