Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Slik får du fantastisk analsex!

artikkelen fortsetter under annonsen

Analsex gjort riktig, kan gi deg sterkere orgasmer enn vaginal sex

Meget og mangt er sagt om analsex. Noen hater det, andre elsker det, og andre igjen synes det er helt ok.

Nøkkelen til god analsex er forberedelser og oppvarming både fysisk og psykisk. Vi skal gå igjennom noen kjappe tips her så kanskje flere drister seg til å forsøke og for andre igjen få en mye bedre opplevelse av det.

artikkelen fortsetter under annonsen

-Forbered deg mentalt

Går du og bare tenker på hvor vondt det kan gjøre og bygger deg opp en liten angst for det, blir det verre med gjennomføringen. Slapp av, og stol på de som sier det er vanvittig godt. Årsaken til at det er godt, er faktisk at området rundt anus har nerveender som knyttes til klitoris, så god analsex er faktisk en stimulering av klitoris på en helt ny måte.

-Vær nøye med renslighet.

Bakteriefloraen i endetarmen er vel ikke den sunneste å spre rundt omkring, så å hoppe imellom anus og vagina er en lite lur ide.

Bruk gjerne en analdusj, som finnes i utallige varianter, alt fra den helt enkle til de som kobles på dusjslangen. Skyll god i flere runder, og tøm tarmen godt mellom spylingene.

-Bruk MYE glid

Du kan aldri bruke FOR mye glid, bruk gjerne et silikonbasert glidemiddel av god kvalitet, er du ekstra engstelig, kan du bruke en svakt bedøvende krem, eller et glidemiddel som har en bedøvende effekt.

-Varm VELDIG godt opp

Er du helt uerfaren, kan det lønne seg å leke litt på egen hånd (evt med partner) med buttplugger og små dildoer noen ganger på forhånd. Øk størrelsen etter hvert som du blir bekvem med den du bruker, kjøp gjerne et sett i flere størrelser.

Når du kommer dit at du skal ha «the real deal», varm gjerne opp med en finger først, og når det kjennes behagelig, gå opp til to fingre, så tre, alt etter størrelsen på penis.

Når du da skal sette i gang for alvor presser du penis SAKTE inn. Ta gjerne pauser, så mottaker får vent seg til følelsen. Et lite tyvtriks her er å passe på så man ikke kniper igjen, men heller presse slik som man gjør når man gjør sitt fornødne, dette vil åpne lukkemuskelen så penis glir lettere inn.

Når penis er helt inne begynner man med rolige støt igjen så man får vent seg til det, og øker tempoet etter hvert som det blir bekvemt. Et lite tilleggstips her er å bruke en klitorisvibrator samtidig, eller en kraftig stavvibrator som forsterker nytelsen.

Håper riktig mange vil ha nytte og glede av dette korte skribleriet, og at det vil føre til at flere vil føle den vanvittige nytelsen analsex kan gi.

Drømmer du om analsex? Skremmer den drømmen deg? Her er hvordan det gjøres. Rett fra levern!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse