Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Slik får du maks utbetaling fra NAV uten å måtte jobbe!

artikkelen fortsetter under annonsen

Slik få du masse penger!

Er du lei av lave utbetalinger fra NAV. Tidligere skrev vi om Torstein og Glenn som raser mot NAV. Etter flere hundre henvendelser fra dere som leser gir vi dere nå råd om hvordan dere kan maksimere utbetalingen samtidig som dere slipper å jobbe overhodet. Den aller viktigste oppgaven du har som NAVER er å sørge for at du ikke får jobb. Når NAV sender deg ut i intervjuer er det mange gode triks du kan benytte for å slippe å få jobben:

Dårlig utseende og dårlig hygiene
Utseende er enten du vil det eller ikke, en stor del av førsteinntrykket en potensiell arbeidsgiver får. Ditt faktiske utseende får du ikke gjort så mye med, men dersom du ikke vil ha jobben anbefaler vi følgende:
Tatoveringer er KONGE! Kjør på med nakketatoveringer og hodeskalle i ansiktet. Vil du være på den sikre siden anbefaler vi også overdrevent bruk av piercing og farget hår. Med et slikt utseende har du mest sannsynlig fått nei før du rekker det første (og viktige) håndtrykket.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for lazy man

Slipper og jobbe: Dette er Knut. Han ble tvunget i intervjue. Han slapp heldigvis unna jobb og
lever fortsatt et verdig og trygdet liv.

Videre når det kommer til utseende er det viktig at du ikke faller i den fellen der du dusjer, grer håret eller pusser tennene før intervjuet. Følger du ovenstående råd og dropper morgenstellet er du godt på vei til en tryggere Nav-hverdag.

Vær smart: Stå opp, gå rett til intervjuet uten dusj og tannpuss. Husk aldri deodorant!

Selve intervjuet
Her er det viktig å holde fokus og unngå sjarm. Første test er håndtrykket. Her må du være så slapp som overhodet mulig og sørge for å se ned i gulvet samtidig som du fremprovoserer rykninger og småspasmer. Alternativt kan du gå inn for en skikkelig klem i kombinasjon med et godt kyss på kinnet til din fremtidige arbeidsgiver. Er du gutt anbefaler vi en lettere ereksjon dersom dette lar seg gjøre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er scene11.jpg

Gjør det pinlig: Ingen liker overdreven klemming så her er det bare å kjøre på. Klem hardt og lenge!

Er du såpass uheldig at du fortsatt sitter i intervjuet må du trå til ekstra godt nå. Før intervjuet drar du på deg en voldsom hysterisk og gal latterkule. Jo høyere og mer du ler jo bedre. Klarer du å falle over til en naturlig gråt er dette en sikker vinner. Her er et eksempel på et forsøk som er godt innenfor:

Klarer du å le slik som dette blir du mest sannsynlig sendt på dør eller tatt bort av helsepersonell.

Til slutt kan vi gi deg noen råd til setninger du bør passe på å få inn under intervjuet:
«Jeg søker på ny jobb fordi jeg trenger kontakt med mennesker pga lidelsen min, men den kan jeg ikke snakke om!»
«Jeg har studert Hitler mye og mener han er veldig misforstått. Hitler er mitt forbilde»
«Ettersom kokain og plastiske operasjoner er dyrt har jeg nå valgt at jeg skal ha denne jobben»
«Hvor bor du, kanskje vi kan bli nære venner og dele kaffekrus på natten?»
«Om jeg får jobben klikker jeg i trynet på hele familien min. De er noen drittsekker!»

Om du følger disse rådene skal det mye til for at du ikke kan fortsette i ditt trygdeparadis. Husk at NAV gir deg ulike stønader så det kan godt hende du har krav på mye mer enn du har idag. Ring de med en sår og smågråtende stemme så kommer du lett under flere støtteordninger. Konklusjonen er at du har èn eneste oppgave. Ikke få jobb!

Vi avslutter denne rådgivende artikkelen med å gi deg de to eneste linkene du egentlig trenger på nettet; NAV.NO og TVProgrammet

Har du flere tips til hvordan vi kan bekjempe denne grusomme trakasseringen kan du si din mening i kommentarfeltet under.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse