Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Slik forklarer du Amber Heard og Johnny Depp-saken for barna dine

artikkelen fortsetter under annonsen

De siste 6 ukene har vært vanskelige for de fleste. Som om ikke hverdagen hadde nok tidsklemmer så dukker det altså opp en rettsak de aller fleste av oss er nødt til å se på til enhver tid.

Interessen og responsen på den nydelige rettstvisten der to vellykkede mennesker river hverandre i stykker er rett og slett en fantastisk og vakker skildring av hvordan livet kan være bare man jobber hardt nok og har nok penger.

artikkelen fortsetter under annonsen

Skjønner barna hva saken handler om?
Men hva med barna? Skjønner de egentlig hva som foregår i denne sosialpornografiske fremvisningen som preger TV, sosiale medier og lunchpraten? Det er veldig viktig at barna forstår hva dette dreier seg om. Her er noen enkle setninger som kan hjelpe deg som forelder å forklare Amber Heard og Johnny Depp-saken:

  1. Saken handler om 2 vakre mennesker som tross alle forutsetninger for å ha et lykkelig liv benytter det Amerikanske rettsvesenet til å ødelegge hverandre.
  2. Saken handler om at det ikke er lov og slå hverandre og det er ikke lov å lyve om å ha blitt slått heller
  3. Alkohol og narkotika er farlige greier. Ikke driv med det. Skal du drive med alkohol så må du drikke megapint med vin
  4. Det er ikke alltid voksne rekker å bruke toalettet når de skal på do
  5. Og være kjendis er syke greier

En psykolog fra Gjøvik sier til eAvisa at det er utrolig viktig at barna får med seg essensen av denne saken. «Ikke bruk ordet essens forresten, ingen barn forstår det ordet» påpeker psykologen som ikke er utdannet psykolog, men som allikevel praktiserer som psykolog.

Sånn da håper vi det hjelp. Lykke til. Klemz

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse