Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Slik har smarttelefonen endret våre spillevaner

artikkelen fortsetter under annonsen

Tipping har vært tilgjengelig i Norge helt siden Norsk Tipping introdusert den første kupongen i 1948. Her kunne man spille 1×2 på 10 forskjellige kamper i den engelske Premier League. Vi kan trygt si at mye har endret seg siden 1948, men lite kan måle seg med den store innvirkningen smarttelefonen hadde når den etterhvert ble en del av vår hverdag.

Vi skal derfor se nærmere på hvordan smarttelefonen påvirket våre spillevaner, samt hvordan det blir stadig enklere å finne de beste oddstips takket være ubegrenset tilgang på informasjon fra alle verdenshjørner.

artikkelen fortsetter under annonsen

Tilgang på informasjon

Den største fordelen med en smarttelefon er vi nå har tilgang til en hel verden av informasjon ved få tastetrykk. Uansett om du lurer på hvem som skal spille kamper i helgen, eller hvilken vikingkonge som kom etter Harald Hårfagre kan du enkelt slå det opp på telefonen din. Dette har gjort av langt flere får tilgang til den samme informasjonen og mange nye spillere har dermed kunne entre betting verden med et bedre grunnlag.

Ikke minst har det gjort det langt enklere å få tilgang til sport og følge med på kamper som ikke dekkes av de store nasjonale TV kanalene. Dette betyr at der man tidligere var begrenset til de kampene som gikk på TV kan man i dag få tilgang til livestreaming og oppdateringer på en rekke kamper fra hele verden.

Muligheten til å spille hvor som helst

Tilgjengelighet er en annen viktig årsak til at smarttelefonen har endret måten vi spiller på i dag. Ved hjelp av integrerte applikasjoner og optimaliserte nettsider kan man i dag enkelt få tilgang til hundrevis av kamper og odds uansett hvor man er. Mange av de største aktørene innen iGaming tilbyr i dag sine spill på flere enheter, samt muligheten til å følge kampene direkte via en app eller nettside.

Dette har ført til at mange flere har tilgang til odds, sammenlignet med tidligere der man måtte gå til et Norsk Tipping kontor og avlegge sin tippekupong før ukens kamper startet.

Ikke lenger begrenset til Norsk Tipping

Sist, men ikke minst har smarttelefonen gitt spillerne et langt bedre utvalg enn tidligere. Der nordmenn tidligere var begrenset til Norsk Tipping kan man i dag selv velge hvor man ønsker å spille. Dette gjør det langt enklere å finne sine foretrukne aktører, samt at man kan velge nettsider som er dedikert til den idretten eller de spilleautomatene man foretrekker å spille på.

Selv om norske myndigheter forsøker å begrense tilgangen til utenlandske spillselskaper, betyr ikke dette at nordmenn ikke har lov til å selv velge aktør. Det er fullt lovlig for nordmenn å spille utenfor Norsk Tipping sine rammer som betyr at man ved hjelp av en smarttelefon enkelt kan finne frem til nyere og mer innovative plattformer som tilbyr høyere odds og et større utvalg spill. På denne måten kan nordmenn utforske nye markedet og selv velge hvordan de ønsker å spille med pengene sine slik at de tilpasser aktøren til sin aktuelle strategi.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse