Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Småbruker nær OMKOMMET etter kjøp av sexdukke

artikkelen fortsetter under annonsen

Geitebonde klager inn erotisk webbutikk til forbrukerombudet for falsk markedsføring.

Geitebonde Grautleik Oppibakkan, som driver småbruket Neribakkan nedre, er i harnisk etter å ha kjøpt seg en sexdukke som ifølge ha i promoteringen skulle dekke «alle behov».

Tidligere kone Svetlana var næringsdrivende, og ble derfor for dyr i drift.

Etter at han ble skilt fra sin kusine Gjertrud i fjor, hadde han et kort samboerskap med den russiske næringsdrivende Svetlana. Da de månedlige utgiftene ble for store, fant Oppibakkan ut at han skulle bestille seg en sexdukke for å slippe å være ensom.

artikkelen fortsetter under annonsen
Den forjettede sexdukken er nå til stor glede og forlystelse for de ansatte ved det lokale gjenbruksanlegget ved Østre Neribakkan.

Han sier at kvinner generelt ikke gjør annet enn å gnåle og mase på alskens uviktigheter som personlig hygiene, ønsker om kleskjøp utenom jul og 17. mai annenhvert år og sinnssyke krav om idiotiske ting som speil på badet, hårføner, støvsuger, oppvaskmaskin og noe kvinnene kaller «damponger».

Manglet pakningsvedlegg og vaksinasjonspairer

Oppibakkan fikk en ekstremt ubehagelig opplevelse da hans nye livsledsagerske kom med Bring for noen uker siden. Han merket seg for øvrig ved utpakking av det manglet pakningsvedlegg på denne, men tenkte ikke særlig over det …ettersom han aldri leste de han fikk fra apoteket.

Oppibakkan var sammen med kusine og ex-kone Gjertrud på bryllupsnatten.
Kun den nærmeste familie var tilstede.

Til å begynne med var alt bare velstand og glede, med erotiske krumspring hele tiden. Etterhvert oppdaget han store mangler med nevnte kvinne. Skittent sengetøy hopet seg opp og huset ble mer og mer tilgriset for hver dag som gikk. Da han til slutt kollapset for tre dager siden, og hun ikke gjorde tegn til å ringe ambulanse var begeret fullt, og han fikk med sine siste krefter til å ringe sin datter fra første Suki-Suki ekteskap.

Datter fra andre ekteskap, Suki-Suki, reddet småbrukeren i siste øyeblikk …før livet rant ut.

– …så nå går hele silikonfaenskapet på dynga, sier Oppibakkan og fortsetter;
– Toillkjerringa laga jo ikke engang mat til meg, så jeg holdt på å dø av underernæring og hadde en full kollaps som følge av det. Det var grusomt. Det var som hele systemet bare stengte ned. Jeg hadde ikke ord til å ta av gummistøvlene i senga engang.

Vil leve i pakt med naturen

Oppibakkan advarer nå andre menn i en vanskelig situasjon, og sier at man ikke kan stole på disse dukkene,

– Jeg trodde jeg skulle få en fullverdig livsledsager, sier han; – …og har faktisk endt opp med et reinspikka ludder som bare skræver til alt og alle, og ikke gjør noe som helst fornuftig.

– Man får vel gjøre som i gamle dager og leve mer i pakt i naturen, avslutter Oppibakkan, mens blikket møter de firkantede pupillene til geitemor, som stryker seg lystent mot benet hans.

Turid Fjellbakke bedyrer at hun bare er en tilfeldig nabo, og ikke har noe med hverken småbrukeren eller denne saken å gjøre.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse