Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Guri og Mari (21 år) vil hjelpe jenter som ikke kan sminke seg. Nå holder de kurs!

artikkelen fortsetter under annonsen

Krever 8000,- kroner for sminkeråd!

Guri og Mari fra Asker har de siste dagene kontaktet norske medier for å fortelle om sin nye forretningsidè. De skal hjelpe det de selv omtaler som «unge mindre pene jenter» med sminketips som tilsynelatende skal sørge for at disse jentene oppnår bedre selvtillit og ikke minst skal de sørge for at det blir lettere å få seg kjæreste. Prisen på over 8000 norske kroner mener de er svært overkommelig om du er en ung jente med dårlig selvtillit. «Foreldrene bør unne datteren sin slikt» mener de!

Synes synd på unge jenter

Guri og Mari er begge 22 år og bor i Asker. De sier selv at de oppfatter seg selv som særdeles populære blant det motsatte kjønn og at de nå vil tjene penger på jenter som ikke er like heldig med utseende som de selv mener de er. «Vi kan mange sminketips og vi vet hvilke fargenyanser som fungerer best» sier Guri. Prisen har de satt til 8000,- kroner for 1 time. «Det inkluderer sminke og tips om klær» skyter Mari inn. Begge to begynte å sminke seg allerede som 11-åringer. «Det betyr at vi har hele 22 års erfaring og dèt bør jo si alt» sier Mari lettere stolt.

Ser på seg selv som forbilder:

«Vi skjønner at unge jenter ser opp til oss og det respekterer vi selvfølgelig» sier grunder-jentene Mari og Guri. De annonserer nå at de vil hjelpe jenter med sminke, klær og ikke minst gutteråd for 8000 kroner per time. «Billig for de som virkelig trenger hjelp» sier de to.

artikkelen fortsetter under annonsen

Mener foreldre bør betale

De mener at prisen for en lettere hverdag bør betales av foreldrene til unge jenter som trenger sminkeråd. «Mange foreldre sier at de har det bra når barna deres har det bra og dette er jo en fin måte å bevise at dette ikke bare er tomprat» sier Guri. Hun mener deres råd om sminke og gutter vil hjelpe unge jenter å lettere få seg kjæreste og på den måten få et bedre liv. «De foreldrene som ikke unner datteren sin et bedre liv bør kanskje tenke seg om før det får barn» mener Mari. Hun sier at foreldrene hennes selvfølgelig hadde betalt for slike tjenester om hun hadde trengt det. «Alle jenter fortjener å ha det bra selv om de ikke er pene» avslutter jentene som foreløbig skal betjene sine kunder fra huset de leier sammen i Asker.

Synes du 8000 er en stiv pris for en times råd om sminke og?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse