Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Norge opplever snø for første gang idag. Fullt kaos!

artikkelen fortsetter under annonsen

Det ventes ytterligere snø på Østlandet denne vinteren!

Sist natt falt det utrolige 4 nanometer nedbør i form av snø i Østfold. Kaoset er komplett.

Alle ansatte ved meteorologisk institutt er sjokkerte over det de beskriver som rart. «Aldri tidligere har det snødd i Norge så det er ikke rart folk er sjokkerte og at det er kaos» sier Skybert Solbærtoddy som er statsmeteorolog ved senteret

artikkelen fortsetter under annonsen
Skybert med kolleger, utenfor instituttet.

Enkelte steder er det spor av et hvit dekke i veikanten. På enkelt små gårdsveier ligger det noen hvite fjoner mellom hjulsporene. Det er som et scenario tatt ut av en skrekkfilm!

– Dette er et helt nytt meteorologisk fenomen jeg aldri har sett i Norge før, sier nyansatt førsteamanuensis ved Meteorologisk institutt på Blindern i Oslo, Ferris Nacha. Han forteller at han flyttet til Oslo i sommer. Ferris er født og oppvokst på den Karibiske øya St.Peter, og vil nå gjerne advare andre Nordmenn mot følgene av dette snøfallet.

– Det er klart det her kommer overraskende på Nordmenn, avslutter han; – Vi må helt tilbake til året 2017, for å se lignende og plutselig vær-omslag i månedsskiftet Oktober-November.

Ved festningen i Halden var forholdene så håpløse på morgenen tirsdag, at lokale myndigheter lenge vurderte å skru av grunnvannet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse