Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ronny (20 år) skulle sende dickpics til jente i klassen. Sendte bildet til pappaen til Trond!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Ja det var kjempedumt» sier Ronny

Ronny Røstrød Rauli (20 år) fra Raufoss gjorde en stor feil da han skulle sende bilde av penisen sin til Marthe i parallellklassen. Han har lenge vært forelsket i Marthe, men har ikke turt å prate med henne. «Etter at jeg hadde drukket 13 øl tok jeg bilde av penisen min i sånn halverigrert tilstand og prøvde å sende det til Marthe» sier Ronny. Problemet var at han sendte bildet feil.

Sendte bildet til pappaen til Trond
Ronny sendte nemlig bildet til kameraten Trond sin pappa som nylig ble skilt. «Jeg synes det var grusomt og trodde ikke at det kunne være mulig» sier den fortvilte gutten. Men sant var det så klokken 0232 i natt våknet pappaen til Trond av at det pep i mobilen hans. Han åpnet opp meldingen og fikk se penisen til Ronny på skjermen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Pappaen til Trond svarte
«Det verste med alt er at jeg nå får en masse flørtemeldinger fra pappaen til Trond» sier Ronny. Telefonen hans piper hele tiden under intervjuet og samtlige meldinger er fra pappaen til Trond. «Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, nå spurte akkurat pappaen til Trond om jeg vil komme bort å se på film» sier den fortvilte gutten. «Jeg tror ikke jeg kommer til å sende dixkpics igjen for dette ble en kinkig situasjon ass» sier Ronny. I det vi avslutter intervjuet ringer pappaen til Trond. Han spør om de kan møtes for å prate om været og bare være sammen. Ronny er rød, legger seg ned på sofaen og tar hendene til ansiktet. «Dette orker jeg ikke» avslutter den fyllesyke gutten

Har du noen artige historier om feilsendte dickpics? Send historien til en helt tilfeldig jente på Facebook. Alle jenter digger slikt!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse