«Søskenpar bør også kunne gifte seg» sier avgått prest«Søsken bør også kunne giftes» sier avgått prest

Prester over hele verden river seg nå i håret etter at en norsk prest går i bresjen for å innføre ekteskap mellom søsken. Det uortodokse og spesielle forslaget er nå lagt frem for høring i den årlige konferansen ”prester uten genser”.  Dette har skapt sterke reaksjoner over hele verden, og trossamfunn går nå sammen for å stoppe den norske presten med sine forslag. «Folk må få lov til å gjøre hva de vil» sier den nå verdenskjente norske kontroversielle presten Lukas Juster Samlerud.

Innavl er blitt mote
I følge en artikkel i et motemagasin fremkommer det nå at søskenkjærlighet er på full fart inn på moten. En prest har allerede viet et søskenpar i all hemmelighet på en romantisk  strand i eksotisk land. Bladet viser en bildeserie av hele seremonien og intervju med presten og det nygifte paret . «Vi må forholde oss til at trender og moter forandrer seg. Det gjelder bare å henge med i svingene, og bli med på moroa » sier moteekspert og trendforsker Johnny Skapsnoe til Eavisa «Hadde jeg hatt søsken ville nok garantert blitt med på dette. Jeg er ikke redd for noe, eller noen. Eller kanskje litt da, jo jeg er nok det.. Veit egentlig ikke » forteller Skapsnoe til Eavisa

Søsken vil gifte seg: Trude Trommerud og Reidar Trommerud er søsken og ønsker å gifte seg. De har sminket seg for å være anonyme. “Søskenkjærlighet er kjærlighet det også” sier de to.

Presten om lover og regler
Den pasjonerte men engasjerte presten uttaler at  «Forandring fryder, og vi MÅ følge med i tiden. Se på musikken, vi kan ikke fortsatt sitte å høre på kassetter» sier den liberale presten til Eavisa. I følge en markedsundersøkelse gjort av presten selv kommer det frem at 10 av 20 mener de er usikre på reglementet rundt lovgivningen av søskenekteskap, og at resterende 10 ikke ville svare på markedsundersøkelsen. «Tallene jeg sitter på er helt klare på at folk er usikre på hvorfor vi ikke skulle gjøre endringer. Livet er for kort til å ikke teste ut ting, derfor er folk villige til å prøve nye ting» avslutter Lukas.

I følge internasjonale mediehus har den norske presten virkelig satt Norge på kartet. Flere publikasjoner og artikler er blitt publisert i utlandet, og folk svarer med harnisk. Det ventes flere store demonstrasjoner rundt om i Europa i ukene som kommer.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro