Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nå kan du le hele veien til banken

artikkelen fortsetter under annonsen

Den beste spilleautomaten med humortema

De fleste av oss liker å ha noe å le av, og mange velger gjerne å kose seg med tv-serier som får dem til å le. Visste du for eksempel at det er mange humorserier som det også er laget spilleautomater til? Kanskje du til og med finner dine favoritt tv-serier i spillformat? Vi har sett på noen klassikere som klarer å få de fleste til å dra på smilebåndene. Men det er få ting som får deg til å smile mer enn det å vinne når du spiller, så da er det jo kjekt at man kan kombinere både spilleautomat med humor og det å faktisk vinne noen kroner.

The honeymooners

Liker du denne gamle klassikeren fra 1955, så finnes det spilleautomat med dette temaet som du virkelig kan kose deg med. Den finnes i flere av nettcasinoene som er tilgjengelige i Norge, og spillet har ikke mindre enn 20 gevinstlinjer, 5 hjul og muligheter for 7 forskjellige bonusspill. Du vil finne 5 av disse som TV symboler som dukker opp i spillet. Du kan sette myntverdien fra 0.20 euro til 20 Euro og det meste du kan vinne er 20 000 euro.

artikkelen fortsetter under annonsen

The love guru

I 2008 kom komedien The Love Guru ut, med stjerner som Mike Myers og Ben Kingsley i hovedrollene. I spilleautomaten møter du mange av skikkelsene fra filmen, som for eksempel Dick Pants, Coach Punch Cherkov og selve guruen Tugginmypudha. Den eneste du ikke ser er faktisk figuren til Mike Myers. Spillet har 5 spillehjul og 30 gevinstlinjer men du velger selv hvor mange gevinstlinjer du ønsker å satse på. Det symbolet du ønsker å ha er Gur Pitka symbolet som gir 1000 mynter. Avhengig av hva du har satt myntverdien til så kan det bli litt penger. Wild symbolet er en elefant. Det finnes også en bonusrunde hvor du kan få en del Free Spins og pengepremier. The Love Guru er en av mange spilleautomater hos Norgesautomaten.


South Park

Er du South park fan, vil du kanskje trekke mot spilleautomaten med dette temaet. Serien er etter hvert blitt 15 år gammel og de er kjent for å sette ting kraftig på spissen, men også være spissfindige og skarpe. I spillet møter du selvfølgelig de forskjellige karakterene som for eksempel Kenny som har for vane å bli drept på hundre forskjellige vis, men alltid kommer tilbake, om enn litt mer skadet for hver gang.

Spilleautomaten har 5 hjul og 20 gevinstlinjer og innimellom vil du få mye av den samme spydigheten og humoren som du ser i serien. Spillet har et godt utvalg bonusmuligheter som Free Spins, bonusspill og sticky wild. Det fine med denne spilleautomaten er at den er tilgjengelig mange steder og du kan også spille den på mobil uten at det går ut over kvaliteten og alt morroa du faktisk har med dette spillet. Spillet har en del spesialfunksjoner som kan gi gode kombinasjoner av gevinstlinjer og dermed store gevinster.

Family guy

De siste årene har tegneserien om The Family Guy også gjort stor suksess og i 2012 ble også serien gjort om til spilleautomat. Her møter du de samme karakterene som du møter i tv-serien gjennom god grafikk og veldig bra lagde karakterer. Spillet leveres av IGT som er kjent for å levere spill med god grafikk og spillplattformer som appellerer til mange.

Spillet har fem hjul og det er 3 rader. I spillet kan du selv sette verdien på myntene, slik at du har kontroll på hvor mye du satser og du velger selv hvor mange av de 30 gevinstlinjene du vil satse på. Det er klart at jo flere du satser på jo større er sjansene for å vinne, men samtidig blir det også dyrere.

Det finnes et hav av bonusmuligheter som kan dukke opp når du minst venter det og alle preges av symboler av karakterene i serien. Det finnes også 6 forskjellige typer progressive jackpotter som også vises ved figurer fra serien. Du kan vinne fra noen få hundre dollar og opp til flere hundre tusen dollar i en jackpot om du er heldig.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse