Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ny studie: Kvinner vil at menn skal ligge mer på sofaen

artikkelen fortsetter under annonsen

Det sier ny forskning!

Det viser seg nemlig at kvinner liker å stelle med mannen sin for å føle seg bedre selv.

«Vi er ikke så veldig opptatt av likestilling lenger. Nå vil jentene at menn skal ligge på sofaen så de kan varte de opp, sier forsker Trond Z. Latesen ved Universitetet på Sørumsand avdeling nordvest. Han fortsetter: «Det å kunne skjemme bort mannen gir jentene mer selvtillit og er like tilfredsstillende for dem som sex. Det sier i hvert fall studien,» sier den nyskilte forskeren.

artikkelen fortsetter under annonsen
mannen-pa-sofa

Liker å varte opp: Dette er slik kvinnene egentlig vil se mannen sin! Avslappende og avhengig av omsorg og servering! «Faktisk viste studien at mannen gjorde kjæresten en tjeneste ved å være veldig trengende» sier rapporten.

97500 damer fra hele Norge deltok i studien. Det som utpekte seg var, at selv om de fleste som var med på studien har barn de duller og steller med, savnet de fleste kvinnene å kunne øse over mannen sin med mer kjærlighet og omsorg.
«Alle kvinner har et iboende omsorgsbehov. Dette har blitt sterk undertrykt etter at kvinner har skreket og presset frem en unaturlig likestilling i nesten 50 år. Nå kommer altså følelsene rundt dette temaet til overflaten, og resultatene viser seg. Kvinnen vil gjøre mer hjemme,  følge opp unger med skole og fritidsaktiviteter, vaske hus, lage middag, for så å øse over sin mann med kjærlighet og ømhet når han kommer hjem fra jobb. Dette vil få kvinnene til å føle seg mer kvinnelig og sexy, sier forskeren.

Bilderesultat for women serve man

Tilbake til 50-tallet: Mange av kvinnene i studien sier at de tror par var mer lykkelige når kvinnen gjorde alt hjemme. Det viser seg også at kvinnene føler seg mindre kvinnelige når mannen hjelper til med husarbeidet.

Bilderesultat for sexy woman give her husband beer on sofa

Sånn vil kvinnene ha det: Kvinner blir veldig lykkelige av å gjøre det koselig rundt seg og stelle med mannen, sier studien.

Studien tok også for seg uttalelsene til den svenske Hollywood-fruen Anna Anka.

«Vi husker jo hvor mye oppstyr det ble i mediene da Anna uttalte at alle kvinner burde gi mannen sin en «blowjob» hver dag, for å tilfredsstille dem og gjøre dem lykkelige. Men i følge vår studie har hun helt rett. 98,7 prosent av kvinnene i studien synes mannen fortjener dette hver dag», sier Latesen.

Relatert bilde

Lykkelig par: Anna Anka og hennes daværende meget lykkelige mann, Paul Anka.

Betyr dette at kvinnen egentlig ønsker å bli hjemmeværende igjen? Skal hun rekke alt dette må hun jo bli utslitt, spør vi i Eavisa.
«Nei, kvinnen vil ikke miste den selvstendigheten og inntekten de får av å jobbe, men noen av kvinnene kunne tenkt seg å kun jobbe fire dager i uka», sier han.
Så de skal jobbe nesten fullt og gjøre alt?
«Ja, den moderne kvinnen liker å være selvstendig, kjærlig, effektiv, sporty, uunnværlig og sexy! Og det man ønsker å gjøre og trives med og gjøre, det får man jo som kjent mer energi og overskudd av, så dette tror jeg er det vi kan kalle en vinn-vinn situasjon», avslutter Trond. Z Latesen!

Så kjære alle menn! Kvinnene har talt! Det er bare å legge seg på sofaen med god samvittighet. Når gjennomsnittet av Norges kvinner har sagt at det er dette de vil,  så er jo det helt sant! I tillegg står det på Facebook og man kan ikke argumentere mot fakta!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse