Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Studie: Menn som ikke legger ned dosetet sliter med impotens!

artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er et irritasjonsmoment i de fleste hjem, sier forsker.

Det er forsker Britt W. Clohsett som sier dette. Hun jobber på Universitetet i Surnadal kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal, og har fulgt 6457 menn over en 5 års periode.
– De mennene som ikke legger ned dosetet etter seg, gjør dette kun for å overbevise kona om at de er skikkelig mannfolk og har masse, masse testosteron i seg. Dette er rett og slett en litt furten måte å prøve og late som om ikke impotensproblemet deres eksisterer, forteller forskeren!

Bilderesultat for toilet seat
Irritasjonsmoment: Slik ser det alltid ut når en mann har vært på do, noe som ofte irriterer samboer/ektefelle.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ingen tvil om at menn faktisk ser at dolokket bør ligge nede. Men for at kona skal slutte å klage på ereksjons-svikten, så gjør de alt de kan for at dosetet skal bli et større fokus enn potensen. Dette er en lære nok går i arv fra far til sønn og har gjort det siden vannklosettet ble oppfunnet, forteller hun.

Bilderesultat for man impotens
Kjipt for begge: Jørgen fra Hønefoss er en av de som innrømmer at han bruker det såkalte «dosete-trikset» for å få fokuset vekk fra impotensproblemet.

Vær varsom
Og det ser ut til å fungere. Derfor kommer forskeren med en advarsel:
Det er sikkert mange kvinner der ute som nå tenker at de skal ta et skikkelig oppgjør med mannen om denne nye informasjonen. Det anbefaler vi ikke. Dette gjør bare mannen mer sår, furten og kan faktisk føre til enda større impotens-problemer. Han vil da, i tillegg til å ikke legge ned dosetet, begynne å kaste fra seg sokkene på stuegulvet om kvelden, bare for å irritere deg mer. Menn er noen skikkelig overfølsomme surpomper når det gjelder å verne om manndommen sin, så vis varsomhet, anbefaler Britt W. Clohsett på Universitetet i Surnadal kommune.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse