Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Studie: Norske jenter blir gravide for å slappe av hjemme på sofaen!

artikkelen fortsetter under annonsen

De er rett og slett late og gidder ikke jobbe, sier forsker!

«Mange norske jenter får ikke barn fordi de ønsker å bli mødre. Mange av de vil bare være hjemme fra jobben», sier forsker, Stig M. Isuneligsen fra Instituttet for Mor og Barn (IMB). Norge har en av verdens beste ordninger når det gjelder barselpermisjoner. «Det sier seg jo selv at det er attraktiv å gå hjemme og ikke gjøre noen ting, samtidig som du får lønn for det. Ikke rart at norske jenter har funnet ut at de kan utnytte det«, sier han.
Bilderesultat for lying on sofa with baby
Ligge på sofaen:
Trude fra Porsgrunn er hjemme med tre måneder gamle Kasper. «Det er så deilig. Jeg sover, mater han, sover, snakker med venninner på telefonen, ser på såpeoperaer, går på cafe med barselgruppa, sover mer og bare nyter permisjonslivet, mens jeg får betalt. Det er jo genialt! Jeg anbefaler alle å bli gravide og ta en pause fra alt maset på jobb. Jeg vurderer å få et barn til så raskt som mulig når jeg må tilbake til jobb», sier hun.

Selvopptatte
Forskningen viser at norske jenter er late og selvopptatte. » Ja! Jo flere barn du får, dess mer selvopptatt og lat er du. Disse mødrene ønsker mer fokus på seg selv og det de har lyst til å gjøre, for alle vet jo at unger bare sover og krever kun litt mat og en ren bleie i ny og ne», sier han. «Vi mener at staten har underbygget dette luksuslivet med å komme med en altfor snill permisjonsløsning. Det som skjer er at disse late jentene/damene får barn, finner seg en barselgruppe og sitter kun inne på cafe, drikker kaffe latte og spiser mat. De blåser i at de er til bry for de andre gjestene. Får de muligheten, ruller de opp genseren så de kan vise fram sine melkesprengene bryster i tillegg, sier han.
Bilderesultat for moms and babys on cafe

Strengere regler: Forsker Stig M. Isuneligsen mener at staten bør gjøre barselpermisjonen mindre attraktiv.

artikkelen fortsetter under annonsen

Forskeren mener at staten bør gå inn å gjøre noe med regelverket.

Disse mødrene gjør ikke annet enn å sove, snakke i telefonen, se på såpeoperaer, Ellen Show og Netflix, lese interiørblader, gå på kafe og rett og slett utnytte at staten betaler for moroa. Derfor bør staten gå for kortere permisjon og lavere lønn, så det ikke blir så attraktivt å bare drive å få barn hele tiden», avslutter en merkelig bitter og irritert Stig M. Isuneligsen.

Uansett. Nå vet dere det jenter. Vil dere slippe å jobbe, og bare slappe av og kose dere så er det altså barselpermisjon dere skal gå for. Men fort dere, før staten ser disse resultatene!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse