Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NY SUKKERAVGIFT: Gro-Vigdis raser mot den nye sukkeravgiften!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Godteri bør ikke være dyrt» sier Gro-Vigdis!

Gro-Vigdis Bøffelrud Nilsen er lidenskapelig opptatt av godteri, kaker og sukkerholdige leskedrikker. Hun spiser store mengder godteri og Napoleons-kake hver dag. Nå opplever hun at samfunnet legger store kjepper i hjulene for at hun skal kunne nyte godteri, sjokoladeboller og puddinger. «Diskriminering av oss som elsker sukker» sier Gro-Vigdis

Må betale mer
Gro-Vigdis forteller at den nye sukkeravgiften sørger for at hun nå må ta sin yngste datter ut av barnehagen. «Med denne store prisøkningen på sukkervarer blir det umulig for meg å betale andre utgifter» sier den fortvilte jenta. Hun vurderer nå og flytte til USA der godteri og kaker er like normalt som alkohol og solarium. «Ja de har kommet litt lenger i Amerika» supplerer Gro-Vigdis.
Bilderesultat for fat lady eating candy
Forbannet på sukkeravgiften: «Den nye sukkeravgiften er et hån og spark i ansiktet for oss som spiser godteri og puddinger hver dag» raser den kjempesinte Gro-Vigdis. Nå vurderer hun å flytte til et land som tar vare på de som liker sukker. (Ill.Foto)

artikkelen fortsetter under annonsen

Reiser til Sverige
En gang i uken reiser Gro-Vigdis til Sverige for å kjøpe muffins, smågodt, puddinger, kirsebærcola og sjoko-frokost-blanding. «Jeg sparer masse penger på dette og kommer nå til å reise oftere til Sverige. Alt er billigere i Sverige» sier hun. Hun er ikke spesielt imponert over norske myndigheter; «Nei herregud, regjeringen ødelegger livet til flere og flere nordmenn. Hva er det neste? En skyhøy alkoholavgift for de som drikker alkohol hver dag?» spør Gro-Vigdis retorisk, forbannet, men med glimt i øyet.

Hva mener du. Har regjeringen gått for langt ved å avgiftsbelegge godteri og andre sukkervarer? Bli forbannet og hyl ut din mening i kommentarfeltet under!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse