Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Svenske Elias og Isak er drittlei av å bli mobbet for stilen sin

artikkelen fortsetter under annonsen

«Nordmenn erter oss for god stil»

De svenske «pojkarna» Elias og Isak er bosatt i Oslo og jobber begge som servitører på en anerkjent pizzarestaurant i hovedstaden. De er også et fast innslag hver helg på byens mest populære utesteder. Nå er de imidlertid drittlei av å bli ledd av for deres typiske svenske stil. De truer nå med å flytte tilbake til Sverige om ikke nordmenn på byen skjerper seg betraktelig.

Ler av brunkrem og vest
Elias forteller at han nærmest hver helg blir ertet blant annet for sin bruk av brunkrem. «Norske gutter er jo likbleke» sier Elias og fortsetter; «Selv om vi svenske gutter får mere jenter enn de Norske er det ikke greit å erte. Norske gutter bør kanskje tenke på å se litt mer ut som oss så kommer kanskje jentene til de også» sier han lettere irritert. Han forteller at norske gutter i tillegg til å være veldig bleke også har en merkverdig harry stil. «De ler av oss som bruker vest og mye hårgelè» forteller Isak oppgitt.

Typisk svensk stil: Elias og Isak er kraftig lei av å bli stemplet av nordmenn som svensker med «typisk svensk stil». De tror kanskje norske gutter blir sjalu når svenske gutter har lettere for å få damer sier de to. Her i selskap med to norske jenter på et utested i Oslo.

artikkelen fortsetter under annonsen

Casino gir deg 1000,- å spille for!

Truer med å flytte
Elias og Isak er barndomskamerater og er født og oppvokst i Gøteborg. De kom til Norge for å jobbe fordi lønningene i Sverige er omtrent halvparten av de Norske. «I tillegg er det lettere å få jenter i Norge. Norske jenter er veldig villige» ler Elias. Nå vurderer de å flytte tilbake til Sverige om ikke Norske gutter er snillere mot de og behandler de med respekt. «Ja vi går ut i media som en siste mulighet» sier Isak. «Blir det ikke bedre etter dette flytter vi tilbake til Sverige» avslutter han.

Synes du Norske gutter bør vise mer respekt ovenfor svensker som kommer til Norge for å jobbe og feste?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse