Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Tom-Roar (52 år) syklet nesten 6 mil, men fikk INGEN likes på Facebook?

artikkelen fortsetter under annonsen

«Merkelig» sier Tom Roar!

Tom-Roar Bjørkebotten fra Indre Billefjord opplevde å sykle i mange timer uten å få èn enste like på Facebook. «Jeg har utstyr til over 45 000 kroner og har brukt mye tid på dette. Derfor gjør det ekstra vondt når hele turen blir bortkastet» sier den forvilte 2-barns faren.

Syklet alene i 6 mil
Tom-Roar syklet i flere timer og oppdaterte Facebook-statusen hele 7 ganger i løpet av turen. «Jeg hadde en god følelse når jeg syklet om at en slik omfattende tur skulle gi greit mye med likes» forklarer Tom-Roar. Sjokket var derfor stort når han kom hjem og så at han hadde klart det mesterstykket å sykle i mange timer med svinedyrt utstyr uten å få èn eneste like. «Patetisk» sier Tom-Roar selv!

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for funny man on bicycle

Hjelm til over 1500 kroner: Hjelmen alene kostet over 1500 kroner kan Tom-Roar fortelle. Han syklet 6 mil uten å få en eneste like på Facebook. «Skuffende og vondt» sier Tom-Roar selv.

Bortkastet tur, gir opp sykling!
Etter den vanvittige episoden vurderer nå Tom-Roar å kutte ut syklingen og heller bruke litt av fritiden på barna sine. «Jeg har sjekket litt statistikker og ser at bilder av barna gir mest likes så jeg tror nok det blir en tur til Tusenfryd i løpet av uka i alle fall» sier den sympatiske, men svært så frustrerte mannen. «Syklingen får jeg heller ta opp igjen om det blir litt mer poppis igjen» avslutter Tom-Roar.

Familien til Tom-Roar ønsker å være anonyme, men sier at de på generelt grunnlag synes folk skal like sykleturer som den Tom-Roar har gjennomført.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse