Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Tarotkort fungerer faktisk – Prøv HER – helt GRATIS

artikkelen fortsetter under annonsen

I samarbeid med det Norske selskapet Fortna Pro AS har eAvisa kikket litt på hvordan Tarot kan bidra til at du får vite kanskje litt mer om din fremtid. Vi er alle skeptiske, men når man kan prøve dette kostnadsfritt i 1 uke er det ingen grunn til ikke å prøve.

Nye tarot-spådommer HVER DAG
Her kan du trekke ditt personlige Tarotkort hver dag, tolket i kategoriene økonomi, jobb, kjærlighet og generelt. Du vil motta beskjed fra Tarotkortene om hvordan dagen din vil bli, eller du kan trekke ditt kort for en spesiell hendelse eller begivenhet, for eksempel et jobbintervju eller en date. Alle tolkningene er gjort av Randi Kristiansen – synsk medium med ca 30 års erfaring.
Bilderesultat for tarot read
Viktig del av livet: For veldig mange er Tarot er svært viktig del av livet. Mange bruker Taror daglig for å være litt mer forberedt på fremtiden. Fungerer det? Prøv selv, gratis!

artikkelen fortsetter under annonsen

Tarot betegner i dagligtalen både en spådomskunst og de kortstokker (med 78 kort) som benyttes til dette. Tradisjonen kan spores tilbake til 1300-tallet som spillkort, mens okkultismen som i dag knyttes til kortene oppstod på 1700-tallet. Når du registrerer deg via denne linken så vil du som leser av Eavisa få gratis tilgang på tjenesten i 1 uke. Om du da er like overbevist som over 1000 andre medlemmer fortsetter du tjenesten for kr 1 per dag. (30 kr per mnd)

Alt du trenger å vite om Tarot her

Det er med andre ord ingen grunner til ikke å prøve ut Tarot-kunsten`s mange muligheter! Registrer deg her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse