Odd-Roar (22 år) sender ut masse bilder av penisen sin til jenter. Får masse sex!

«Alle jenter vil ha dick-pic» sier Odd-Roar!

Odd-Roar (22 år) fra Oslo Vest har de siste ukene funnet ut at alle jenter opplever det som helt fantastisk å motta bilder av penisen hans i ulike positurer. «Ja jentene er helt gale etter dick-pick» sier den svært så oppegående gutten.

Sendte bilde, jente kom løpende
Han forteller at han sender ut 4-6 bilder av penisen sin hver dag. «Jeg sender de til alle jenter jeg har lyst å bli bedre kjent med» forteller han. «Hvis jeg tenker på at en jente er flott så sender jeg bare bilde av penisen min og så kommer de løpende. Jenter ass» sier han.
Douchebag
Vil se penisen min: Odd-Roar fra Oslo er overbevist om at jenter uoppfordret vil se bilder av penisen hans. «Jeg er stolt av penisen min. Jeg synes jenter bør se på den» sier han med et herlig glimt i øyet!

LES OGSÅ: 12 bilder du sender tilbake når du mottar dickpics

Virker ikke rart i det hele tatt
Videre forteller Odd-Roar at han ikke synes det er verken rart eller tapete å sende bilde av penisen sin til jenter som på ingen måte ønsker å få det. «Nei, jeg bare sender bilder jeg og så tror jeg at det er kult og det er det jo» sier den smarte gutten som tydeligvis har funnet ut hvordan han skal sjarmere jenter.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humor


populære artikler

mer moro