Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Torstein og Glenn RASER mot NAV «Vi mottar alt for lite støtte» sier de

artikkelen fortsetter under annonsen

Vi trenger mer penger!

Torstein Mør Bankerud og Glenn Gratte Grøtte fra indre Østfold er lei av å ikke ha jobb. Dagene blir lenger og lenger og nå røyker de snart 60 sigaretter om dagen hver. «Nå er det på tide at NAV og samfunnet generelt fikser ting for oss» sier de.

NAV er drittsekker
Både Torstein og Glenn har fått støtte fra NAV i snart 11 år nå. De har søkt om en rekke støtteordninger, men foruten å bo gratis mottar de kun 18 470kr netto hver per mnd. «Den tullete lave summen fra NAV skal dekke 60 røyk om dagen, 5-6 måltider hver dag i tillegg til fest og tvspill så det er jo selvfølgelig ikke nok» freser Torstein. Ettersom de begge har vondt i kneet er det vanskelig å lage mat på egenhånd så 1-2 ganger om dagen må de bestille pizza. «Ja og pizzaen må vi betale selv» skyter Glenn inn. Han er tydelig frustrert.

artikkelen fortsetter under annonsen
Relatert bilde

Får for lite penger: Selv om dagene kan bli lange er Torstein og Glenn ved godt mot. De spiller spill, kler seg ut som superhelter og spiser pizza fra den lokale pizzakiosken hver dag. Det er deilig å kle seg ut litt, spise pizza og bare kose seg» sier Glenn.

Aldri vært på ferie
Med unntak av et par turer til Tenerife det siste året er verken Glenn eller Torstein på ferie. «Vi har for eksempel aldri sett De Amerikanske Statene eller Mauritius» sier Torstein som under intervjuet får veldig vondt i leggen. «Jeg sliter med en vond legg som innimellom stikker litt» sier han fortvilet. Nå ber de om at NAV godkjenner søknadene deres om ekstraordinær støtte. «Ja se på oss da, vi sitter her i superheltkostyme, røyker 60 sigaretter om dagen og har moderate smerter i kneene våre. Er ikke det ekstraordinært vet ikke jeg» avslutter han.

LES OGSÅ: Slik lurer vi NAV for 96 700 hver måned!

Hva mener du. Bør Torstein og Glenn ha det slik. Er det ikke på tide at NAV og samfunnet hjelper de? Si din mening inni internett!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse