Satire/IroniSatire/Ironi

Trafikk-UNDERSØKELSEN 2018: Veiens VERSTINGER kjører nå Audi!

Nytt for 2018: Veiens verste trafikkpøbler sitter nå i en Audi

Ledelsen til de andre bilmerkene er så klar at Institutt for Veitrafikken allerede i september 2018 offentliggjorde årets undersøkelse om landets bilister. Instituttet har brukt det siste året på å hente inn holdninger rundt kjøremønster og oppførsel i trafikken. Undersøkelsen gikk på fart, farlige situasjoner, bruk av blinklys, avstand til øvrige trafikanter m.v. I år fikk de drahjelp av dette nettstedet for å gjøre tallene ennå mer seriøse og korrekte.
Til og med i dataspillene er Audiene nå kommet med som selve pøbelbilen. Her en RS4 fra spillet Grand Theft Auto.
BMW og Tesla hakk i hel Der eierne av BMW 3- og 5-serie flere år har tronet over de andre, som trafikkens ubestridte pøbler med Audi-eiere hakk i hæl, er nå altså Audi-eierne ubestridt på topp. Allikevel er det verd å nevne at andre de store pøblene ikke ligger langt etter. Imidlertid kan man også selv oppleve at Audi-eiere, sammen med BMW-sjåfører så godt som aldri bruker blinklys ved fil-skifte på motorvei.- Toyota Avensis-eiere er fortsatt noen griser på veien, forteller overingeniør Bjarte Rotebekk-Hjelmeland Andersen*) ved Veitrafikkinstituttet. Når det kommer til enkeltmodeller ligger fortsatt eierne av disse bilene ligger nå høyt over de andre, hva angår dårlig oppførsel i trafikken. Tesla-eiere er nå havnet ned på 4de plass, men Rotebekk-Hjelmeland Andersen venter ut fra salgstall at Teslaen fort blir det nye hat-objektet på veien.- Heldigvis står brorparten av disse monstrene stille og venter på service, gliser han skadefro; - Vi skal allikevel være klar over at disse nye elektriske luksusbilene er noen fartsbomber, og at deres eiere setter seg i stor gjeld bare for å akselerere fortere ...helt uten tanke for miljø og avgasser.
Skrytevideoene fra rabiate Audi-eiere verserer over alt på YouTube.
Hvorfor ble det sånn? Overingeniør Bjarte Rotebekk-Hjelmeland Andersen*) ved Veitrafikkinstituttet er ikke overrasket:- Trafikkpøbler liker ikke lenger å synes i trafikken. De "gjemmer seg fortsatt bort" i anonyme biler. Det er ikke lett å se om det er en "lat" Audi A4 eller A6, eller om det er tilsvarende S og RS-modell med "tusenvis av hestekrefter" du har i speilet. En annen faktor, er at de helt vanlige trafikantene nå er enda mer frustrerte enn ved undersøkelsen i 2017.- Vi venter bare at det plutselig en dag bare bobler det over, og at vi har en seriemorder i trafikken. Sjansen er størst for at det blir meg, innrømmer Rotebekk-Hjelmeland Andersen. Fortsatt Toyota-verstinger Undersøkelsen tar også i år for seg de trafikantene som skaper mest irritasjon rundt seg i trafikken. Her er det lite forandring fra 2017. På denne listen har en Toyota ligget øverst i en årrekke: Eiere av Toyota Yaris er den uomstridte “vinner” på denne skrekklisten. Det er også Toyota på de neste plassene: Yaris Verso, Aygo og Auris følger hakk i hæl. - Yaris-sjåfører er blir "hattesjåførene", sier Hjelmeland Andersen:  – Når disse Toyota-modellene også i år er en favoritt blant kvinner i satt alder, har vi en "kronisk" trafikkfare på fire hjul der ute.Politiet i villrede eAvisa har det siste året forsøkt å få en uttalelse fra Politiet om forholdet. Det har vi ikke lykkes med. Fra uoffisielle kilder fortelles det nå at politiets sivile BMW-modeller nok er på listen over trafikk-pøbler.- Alle i BMW er noen tullinger. Hvorfor skal vi være noe bedre?, hevder vår anonyme kilde i etaten.
Ofte ender det i forferdelse. (Ingen hamstere, marsvin eller andre smågnagere ble skadet i ulykken på bildet)
Fotnote: *) Overingeniør Bjarte Rotebekk-Hjelmeland Andersen ber oss igjen poengtere at det skal være bindestrek mellom Rotebekk og Hjelmeland, men ikke mellom Hjelmeland og Andersen i navnet hans.

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk