SISTE: «Et lite kikkehull i frontruten holder. Folk bruker for mye tid på is-skraping» sier politiet!

Ineffektivt for samfunnet

Vinteren er her og isbelagte bilder irriterer nok en gang de aller fleste bilister. Nå går politiet ut og sier at det holder med små kikkehull i frontruten på vinteren. «Det tar for lang tid å skrape hele ruten» sier politimesteren.

Koster samfunnet mye penger
Regjeringer er enige med politiet og viser til de enorme summene som samfunnet går glipp av når folk bruker lang tid på å skrape bilen fri for is. «Vi ser at den tiden folk bruker på å skrape bort is fra bilen sin heller skulle vært benyttet til samfunnsnyttig arbeid» sier trafikkansvarlig Bente Bauta Bøtt hos staten senter for trafikksikkerhet. «Det er ikke slik at man må se alt i trafikken, det holder med et lite kikkehul slik at man ikke kaster bort tid» påpeker hun
Holder i massevis: «Dette er mer en nok for å kunne kjøre bilen i trafikken» sier trafikksikkerhetsansvarlig Bente Bauta Bøtt. Hun mener folk må bruke mindre tid på å skrape is av frontruten om mer tid på arbeid og tid med barna.

Bruker for mye tid på bil
En rekke undersøkelser viser at det brukes alt for mye tid på unødvendige sikkerhetstiltak i trafikken. Dekkskift, spylevæske og skraping av is stjeler verdifull tid fra samfunnet. «Vi har regnet på at samfunnet går glipp av skatteinntekter i milliardklassen fordi vi benytter tullete mye tid på å ikke skli litt med bilen» sier en samlet stortingsgruppe. Nå håper de å se frontruter fulle av is og en litt mindre panisk holdning til å bytte dekk hele tiden.

Hva mener du, er vi for opptatt av trafikksikkerheten her i Norge?

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humor


populære artikler

mer moro